OVO JE DEJAN KOJI JE POGINUO U NESREĆI KOD BEČEJA: Njegov drug teško povređen, ne zna se ko je vozio!
Foto: Privatna arhiva

saobraćajka

OVO JE DEJAN KOJI JE POGINUO U NESREĆI KOD BEČEJA: Njegov drug teško povređen, ne zna se ko je vozio!

Crna Hronika -

Milan K. (30) iz Bačkog Petrovog Sela koji je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Topolskom putu, između naselja Bačko Petrovo Selo i Poljanice, kod Bečeja, oporavlja se na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju KC Vojvodine.

- Nakon opservacije , kompletne dijagnostike, lekarske pomoći, hiruršog operativnog zbrinjavanja, pacijent je stabilnog opšteg stanja - kaže za Kurir Siniša Knežević, portparol KCV.

Poginuli Dejan B.
Poginuli Dejan B. foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Milan K. bio je u automobilu sa Dejanom B. (25) kada su se sudarili s drugim automobilom. Od siline udarca Dejan B. je poginuo, kao i Dragoljub T. (56), vozač automobila s kojim su se sudarili.

- Nastradali Dragoljub T. je prilikom preticanja desnom stranom svog auta udario u levu stranu automobila koje je preticao, a u kom su se nalazili poginuli Dejan B. i povređeni Milan K. Nakon sudara oba vozila su sletela s puta i udarila u stabla. Ko je upravljao automobilom u kom su bili Dejan i Milan za sada se ne zna, a ni jedan nema vozačku dozvolu - podseća izvor Kurira.

(Kurir.rs - S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track