TREĆI LEŠ U SAMO MESEC DANA PRONAĐEN KOD NIŠA! Meštani Vrtišta mesecima osećali UŽASAN SMRAD, pas pronašao LOBANJU I DEO KIČME
Foto: Stefan Stojanović, Shutterstock

jezivo

TREĆI LEŠ U SAMO MESEC DANA PRONAĐEN KOD NIŠA! Meštani Vrtišta mesecima osećali UŽASAN SMRAD, pas pronašao LOBANJU I DEO KIČME

Crna Hronika -

U selu Mezgraja kod Niša, pronađen je muški skelet. Leš je pronašla meštanka, Mimica Arsovski, koja ovim putem, pored pruge, često prolazi do svoje njive, da obiđe žito.

Prema prvim informacijama, ništa ne ukazuje da je muškarac žrtva krivičnog dela, a očigledno je da je smrt nastupila mesecima ranije, jer su od leša ostale samo kosti. Na licu mesta bila je novinarka Kurir TV Milena Antić.

Milena Antić
Milena Antićfoto: Kurir TV

- Ono što je karakteristično je da je lobanju u dvorište jedne kuće u Vrtištu doneo pas zlatni ritriver. Mislio je da mu je doneo loptu, a kad je video o čemu se radi odmah je pozvao policiju. Nedugo posle, pas je doneo i deo kičme. Meštani kažu da se neprijatan miris osećao od sredine avgusta, niko nije ni pomislio o kakvom je užasu reč - izvestila je novinarka Kurira.

01:58

PAS DONEO LJUDSKU LOBANJU I DEO KIČME U DVORIŠTE KUĆE! Meštanin Vrtišta ostao u šoku: Pronađen već TREĆI LEŠ za samo mesec dana

- Uzorci su dati na analizu, a pretpostavlja se da je reč o čoveku čiji je nestanak prijavljen u avgustu - dodala je Antić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track