U TRENUTKU MIHAJLOVE SMRTI DRŽALA GA ZA RUKU: Oglasila se devojka poginulog mladića, LJUBAV PREKINUTA ZAUVEK (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

hitno smeštena u bolnicu zbog šoka koji je pretrpela

U TRENUTKU MIHAJLOVE SMRTI DRŽALA GA ZA RUKU: Oglasila se devojka poginulog mladića, LJUBAV PREKINUTA ZAUVEK (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Strašna saobraćajna nesreća koja se sinoć dogodila u Beogradu u Bulevaru kralja Aleksandra odnela je još jedan mladi život - Mihajla L. (26) iz Čačka čija je devojka pretrpela stravičan šok pošto ga je u trenutku njegove pogibije držala za ruku.

Podsetimo, mladi Mihajlo L. (26) iz Čačka poginuo je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na njega i devojku V. L. (24) naleteo "audi A3" kojim je upravljao M. N. (23).

Živeo sa majkom i sestrom, otac mu preminuo

Mihajlo je živeo u čačanskom naselju Ljubić s majkom i sestrom, a otac mu je preminuo pre tri godine. Radio je u prehrambenoj industriji PONS, najvećem pekarskom preduzeću u zapadnoj Srbiji. D.Č.

Mihajlo L., Viktorija L.
foto: printscreen Facebook

Teška nesreća dogodila se oko 21 čas a teške povrede, u vidu preloma, zadobila je i Mihajlova devojka V. L. koja se u trenutku nesreće i i njegove pogibije držala s njim za ruke.

Posle udara u pešake - Mihajla i njegovu devojku, vozač audija je izleteo s kolovoza, udario u parkirani auto i u stubiće a potom i zid zgrade pored puta. Mihajlo je nastradao na licu mesta.

Mihajlo L., Viktorija L., audi, saobraćajna nesreća, pešak, poginuo, Bulevar kralja Aleksandra
foto: Facebook Printscreen

Njegova devojka je u stanju šoka hitno prebačena u bolnicu a očevici su ispričali i da je vozač audija bio u stanju šoka.

Kurir.rs

Bonus video:

01:58

PAS DONEO LJUDSKU LOBANJU I DEO KIČME U DVORIŠTE KUĆE! Meštanin Vrtišta ostao u šoku: Pronađen već TREĆI LEŠ za samo mesec dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track