TUŽNA SUDBINA, KO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U BULEVARU: Mihajlo (26), rodom iz Čačka, s majkom i sestrom živeo u Ljubiću (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

jeziva saobraćajna nesreća

TUŽNA SUDBINA, KO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U BULEVARU: Mihajlo (26), rodom iz Čačka, s majkom i sestrom živeo u Ljubiću (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pešak Mihajlo L. (26) iz Čačka poginuo je u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na njega i devojku V. L. (24) naleteo "audi A3" za čijim je volanom bio M. N. (23)

Nesreća se dogodila oko 21 sat u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu a teško je povređena i devojka V. L. ali i vozač audija M.N., koji je noćas, kako je Kurir rano jutros već pisao, priveden i zadržan u policiji.

Živeo sa majkom i sestrom, otac mu preminuo

Mihajlo je živeo u čačanskom naselju Ljubić s majkom i sestrom, a otac mu je preminuo pre tri godine. Radio je u prehrambenoj industriji PONS, najvećem pekarskom preduzeću u zapadnoj Srbiji. D.Č.

Mihajlo L., poginuo, Bulevar kralja Aleksandra
foto: Printskrin/Facebook

Vozač automobila nakon nesreće i ukazane pomoći priveden je i zadržan u policijskoj stanici 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog sumnje na krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad audijem.

Kako je javio TV Pink, privedeni vozač ima važeću vozačku dozvolu A, B, C kategorije i nema nikakvih mera zabrane, a u poslednje dve godine sankcionisan je za vožnju bez dozvole, prekoračenje brzine i vožnju bez pojasa. Uzeti su mu krv i urin na analizu a na testu je utvrđeno da nije bio pod uticajem alkohola i droge.

Povređena devojka prevezena je u Vojnomedicinsku akademiju, gde joj je ukazana lekarska pomoć.

Posle udara u pešake "audi" je izleteo s ulice, udario u parkirani auto i stubiće pa u zid kraj puta. Mihajlo je nastradao na licu mesta. Očevici kažu i da je mladić koji je vozio "audi" nakon nesreće bio potpuno van sebe.

Kurir.rs

Bonus video:

07:38

PREVENCIJA NASILJA: Konačno rešenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja