VOZAČ GOLFA NIJE JEDINI UHAPŠENI ZA SMRT DEVOJČICE U PAZARU: Priveden i vozač kombija, umesto da stane i pomogne, prešao preko nje
Ilustracija, Foto: Ilustracija, Dado Đilas

tragedija u naselju mur

VOZAČ GOLFA NIJE JEDINI UHAPŠENI ZA SMRT DEVOJČICE U PAZARU: Priveden i vozač kombija, umesto da stane i pomogne, prešao preko nje

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Policija u Novom Pazaru uhapsila je S.Ć. (58), vozača kombija iz tog grada, za kog se sumnja da je svojim vozilom prešao preko tela devojčice (15) koja je rano jutros tragično nastradala na obeleženom pešačkom prelazu kada ju je "golfom 6" udario mladić (17) s probnom dozvolom.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 časova. Maloletniku će Viši sud odrediti pripremni postupak a za njegov slučaj biće nadležno Više javno tužilaštvo dok će za vozača kombija nakon saslušanja biti određeno ko će preuzeti njegov predmet.

Pažnja, uznemirujuće fotografije s mesta nesreće

Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je jutros u naselju Mur upravljajući „golfom 6“, sa probnom vozačkom dozvolom, na pešačkom prelazu, udario petnaestogodišnju devojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula na mestu.

S. Ć. je, kako se sumnja, potom kombi vozilom prešao preko tela devojčice i napustio lice mesta.

Umesto da stane i pomogne, on je samo kombijem prešao preko nje i produžio. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo nečinjenja - nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Dete (15) je jutros poginulo na putu do škole.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track