MLADA MAJKA KOJA JE JUČE POGINULA KOD LJIGA ZA SOBOM OSTAVILA ŠESTORO DECE: Njen otac neutešan, najmlađe ima samo 8 meseci
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

Tuga u porodici žene koja je stradala u nesreći kod Ljiga

MLADA MAJKA KOJA JE JUČE POGINULA KOD LJIGA ZA SOBOM OSTAVILA ŠESTORO DECE: Njen otac neutešan, najmlađe ima samo 8 meseci

Crna Hronika -

LJIG - Mlada žena (26) iz Lajkovca nastradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru kod Ljiga, kada je automobil kojim je upravljao muškarac (41) sleteo s puta.

U njenoj porodici od juče je muk, za mladom majkom ostalo je šestoro mališana.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 8.30 u mestu Kadina Luka, a nastradala žena nalazila se na suvozačevom mestu. Sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Njen otac ističe da ih je velika tragedija zadesila.

„Ovo je strašna tragedija, moja ćerka ima šestoro dece, najmlađe osam meseci, najstarije osam godina. Ovo malo je cele noći plakalo, mi ćemo preuzeti brigu o njima“, kaže neutešni otac u razgovoru za Novu dodajući da mu je ćerka odnedavno bila s muškarcem koji je bio za volanom u trenutku nesreće.

„S njim je bila oko mesec dana. Ona se pre godinu dana razvela od muža, on je otišao u inostranstvo da radi. Dan pre nesreće išla je s majkom u manastir, da se pomoli za sestru koja je bolesna“, kaže otac i dodaje da i dalje ne mogu da veruju da njihove ćerke više nema.

U nesreći je teško povređen i vozač, koji se nalazi u bolnici.

Nakon istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće, a prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je do udesa došlo usled prebrze vožnje.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track