"OSEĆAM DA JE ŽIVA! MOLIM SE DA JE DOBRO!" Otac nestale devojke iz Priboja OČAJAN: Molim nadležne da razmotre i DRUGE MOGUĆNOSTI
Nestanak Ilinke Dujović podigao grad Priboj na noge, Foto: Rina

nestanak Ilinke dujović

"OSEĆAM DA JE ŽIVA! MOLIM SE DA JE DOBRO!" Otac nestale devojke iz Priboja OČAJAN: Molim nadležne da razmotre i DRUGE MOGUĆNOSTI

Crna Hronika -

Dalibor Dujović, otac Ilinke Dujović iz Priboja koja je nestala pre 23 dana na društvenoj mreži objavio je nove potresne poruku i istakao da je uveren da je njegova ćerka živa.

"Vi ne znate koliko mojoj Ilinci i meni znači vaša podrška! Zbog vas mogu nekad i da se nasmejem! Reći hvala je malo! Kao i do sada, podrška policije iz Priboja je još sa nama! Često idem, i jutros sam razgovarao! Ni oni ne odmaraju i ne odustaju! Telefonom svaki dan mnogo toga proverim i završim! Nisam ništa našao obalom Lima! Išao sam od Mioča, Amfore. Uzvodno levom obalom ! Moram obići sutra opet od Mioča, ali desnu stranu! Taj deo je slabo pretraživan. Jedan čovek bi mi sutra dobro došao! Mnogo lakše i brže pređemo zajedno! Sam...teško i sporo", napisao je on i zamolio za pomoć.

Njen otac Dalibor Dujović, javio se danas putem vajber poziva, u jutarnjem programu Redakcija, i poručio da ne odustaje od potrage, makar ćerku samostalno.

Kako je Ilinka već jednom nestala, i pokušala da se ubije, ovaj put nema nikakvih navoda zbog čega je nestala. Otac je očajan i pokušava sve.

04:33

OSEĆAM DA JE ŽIVA! MOLIM SE DA JE DOBRO!

- Nema nikakvih tragova. Ja osećam da je živa i nadam se da je dobro! - rekao je Dujović.

Zbog čega je prvi put pokušala suicid?

- Nismo našli uzrok. Razgovarali smo, ali nismo našli neki povod. Ovaj put prošlo je malo vremena od prvog i drugog puta - rekao je.

Otac je pozvao nadležne da pomognu u istrazi, a gotovo čitav Priboj se uključio u potragu.

- Ljudi se odazivaju da dođu u potragu. Sad bi trebalo da državna institucija uključi sve snage i da se pretraži i van reke LIm. Da se osmotre i druge mogućnosti, preći kuda je mogla da ode - rekao je Dujović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track