KURIR SAZNAJE, NEKO JE IZ AUTOBUSA VIDEO KAKO MLADIĆ LEŽI PORED PUTA: Komšije iz Zemuna o mladiću koji je pronađen mrtav (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

NAJNOVIJE INFORMACIJE

KURIR SAZNAJE, NEKO JE IZ AUTOBUSA VIDEO KAKO MLADIĆ LEŽI PORED PUTA: Komšije iz Zemuna o mladiću koji je pronađen mrtav (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Telo mladog muškarca Z. V. (33), sa brojnim povredama glave, nađeno je ispred jedne kuće u Zemunu, a njegova smrt vodi se kao sumnjiva.

- Mladić je nađen ispred kuće čoveka koji svoju porodičnu kuću daje na korišćenje, kažu komšije iz ulice Grigorija Božovića i dodaju: Nikad se ne zna koliko njih boravi u kući i šta rade. Često se čuje buka i galama. Žitelji kažu da je mladića našao neko od prolaznika.

1 / 7 Foto: Zorana Jevtić

- Prolazio je autobus i neko je video kako mladić leži pokraj puta u dvorištu kuće, pozvali su policiju i Hitnu pomoć, a su ljudi samo nemo stajali iznad njega jer se videlo da ne daje nikakve znake života - kaže meštani.

Telo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je preminuo.

- Smrt mladića zasad se vodi kao sumnjiva - kaže sagovornik. Meštani dodaju da je policija dolazila kod nekoliko komšija kako bi uzela snimke sa nadzornih kamera koje bi pomogle u istrazi.

Zemun, Z. V., Grigorija Božovića, ulica Grigorija Božovića, telo, leš
foto: Zorana Jevtić

- Policija je dolazila kod mene i tražili su da vrate kamere kako bi videli šta se dešavalo pre nego što je telo mladića pronađeno - kaže komšinica i dodaje: - Pomislila sam da je neko opljačkao kuću preko puta nas, ali su posle policajci rekli da je nađen mladić.

00:14

Komšije iz Zemuna o mladiću koji je pronađen mrtav

Inače, oni dodaju da ne znaju ko je mladić koji je nađen mrtav na blatnjavoj zemlji. - Možda je on jedan od mladića koji je živeo kod komšije, a možda se posvađao s nekim od njih, ili je došao neko i hteo da se obračuna s njim - zaključuju komšije iz Zemuna.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track