ONI SU ORGANIZOVALI OTMICU TINEJDŽERA: Kidnaperi pozvali oca žrtve i zapretili: AKO ŽELIŠ SINA ŽIVOG ŠTO PRE SPREMI 200.000 EVRA!
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

detalji drame u novom sadu

ONI SU ORGANIZOVALI OTMICU TINEJDŽERA: Kidnaperi pozvali oca žrtve i zapretili: AKO ŽELIŠ SINA ŽIVOG ŠTO PRE SPREMI 200.000 EVRA!

Crna Hronika -

Radomir M.(20), jedan od uhapšenih za krivično delo otmice osamnaestogodišnjaka iz Sremske Kamenice, bio je njegov poznanik, saznaje Kurir!

Kako nezvanično saznajemo, on je mladića i pozvao telefonom u subotu uveče, dok se on vraćao sa jednog rođendana. Rekao mu je "da se nešto nađu", a pre toga je sve detaljno isplanirao i organizovao sa svojim rođenim maloletni bratom (17) i još dvojicom drugara, takođe uhapšenim.

- Organizator je jedan od dvojice braće, Radomir M., koji je i poznavao otetog mladića. Prema dosadašnjim informacijama, smatra se da je on tipovao i praktično vodio celu otmicu, a i automobil u kom su gepekovali i vozili žrtvu, se vodi na njega. U otmici je učestvovao njegov maloletni brat, kao i Borivoj G. (20) i Strahinja Bata Đ. (20). Kada su odlučili da pozovu oca otetog mladića , on im se prvo nije javio. Ali, čovek je posle kratkog vremena, videvši da mu se sin još nije vratio kući, nazvao taj broj. Tada mu se na telefon javio sin, koji mu je uplašenim glasom samo uspeo da kaže "Tata, otet sam!" - prepričava izvor Kurira detalje filmske otmice.

Hapšenje otmičara
Hapšenje otmičarafoto: Instagram/192_rs

Kako dalje dodaje, nakon toga se veza prekinula, da bi se ubrzo javio jedan od otmičara i saopštio ocu da što pre spremi 200.000 evra, ako želi sina živog. Otmicu je odmah prijavio otac otetog mladića. Posle intenzivne potrage na području grada, policija je na Klisi na deponiji, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene.

Kako je za Kurir ispričala majka otetog mladića, cela porodica je u šoku.

- U gluvo doba noći smo dobili poziv i tada je od nas tražena velika suma novca, zatim se veza prekinula. Otmičari u tom telefonskom pozivu nisu mnogo detaljisali, a suprug i ja smo kratko razmislili i odmah smo pozvali policiju - rekla je juče majka za Kurir i dodala da su zahvalni policiji zbog toga što su im vratili dete živo i zdravo.

(Kurir.rs - S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track