MALOLETNIKU ODREĐEN PRITVOR ZBOG OTMICE! Namamili mladića, vezali i spakovali u gepek, pa tražili 200.000 evra za otkup
Foto: Instagram/192_rs

Viši sud u Novom Sadu

MALOLETNIKU ODREĐEN PRITVOR ZBOG OTMICE! Namamili mladića, vezali i spakovali u gepek, pa tražili 200.000 evra za otkup

Crna Hronika -

U novosadskom Višem sudu nočas je po hitnom postupku saslušan sedamnaestogodišnjak, koji se tereti za krivično delo otmice osamnaestogodišnjaka iz Sremske Kamenice.

- Maloletniku od 17 godina zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo otmica, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koji ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, zbog osobitih okolnosti koji ukazuju da bi mogao u kratkom vremenskom periodu da ponovi krivicno delo i zbog nacina izvrsenja i težine krivicnog dela koji su doveli do uznemirenja javnosti - kaže Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu.

Kako saznajemo, ostali osumnjičeni Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) biće saslušani sutra.

Podsetimo, juče su kod novosadske gradske deponije u naselju Klisa, nešto pre 12 časova, nakon potere od strane policije, uhapšeni otmičari koji su namamili i oteli mladića, vezali i spakovali u gepek. Oni su tražili 200.000 evra roditeljima za otkup.

Otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića, iz Sremske Кamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina.

Kurir.rs/ S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track