OVAKO SU SESTRE IZ SLOVENIJE ODRASTALE: Pale s 30 kg droge, a evo čime su se bavile! Vole plastične operacije i skupa putovanja
Foto: Privatna arhiva

HAPŠENJE ZBOG marihuane

OVAKO SU SESTRE IZ SLOVENIJE ODRASTALE: Pale s 30 kg droge, a evo čime su se bavile! Vole plastične operacije i skupa putovanja

Crna Hronika -

Sestre V. H. (29) i B. H. (24), državljanke Slovenije rodom sa Kosova i Metohije, koje su u utorak uhapšene u Beogradu sa 30 kilograma marihuane, odrasle su u gradu Kamniku nadomak Ljubljane.

Kako prenose Slovenske novice, sestre su u Kmniku završile osnovnu školu, a mlađa je potom upisala srednju ekonomsku školu, dok je starija završila frizersku školu.

sestre pale sa 30 kila droge
sestre pale sa 30 kila drogefoto: Privatna arhiva

- V. H. je jedno vreme radila i u jednom renomiranom ljubljanskom frizerskom salonu, koji su posećivale i poznate ličnosti iz Slovenije - kaže poznanik uhapšene i dodaje:

- Obe vole plastične operacije, da se šminkaju i prate trendove, kao skupa putovanja, ali nije nam palo na pamet da su se bavile ovako nečim. Poznanici kažu i da se starija sestra udala, te da često boravi u Minhenu, gde je starija sestra redovno posećuje.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram, MUP

Podsetimo, V. H. i B. H. saslušane su juče u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde su negirale krivicu, posle čega im je određen jednomesečni pritvor.

- V. H. i B. H. su saslušane, one su izjavile da nisu znale da je u automobilu bilo kakva droga. Rekle su i da su u šoku i da će detaljniju odbranu izneti naknadno - potvrdio je za Kurir branilac uhapšenih sestara, advokat Dalibor Katančević. Inače, na slučaju je angažovan i advokat Nebojša Tešić kao branilac sestara.

01:15

Uhapšene dve Slovenke u Beogradu, pogledajte šta su skrivale u gepeku

Kako je Kurir pisao, one su uhapšene na auto-putu u Beogradu, a sumnja se da su drogu prevozile sa Kosova i Metohije u Zapadnu Evropu, odnosno u Sloveniju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track