DEVOJCI IZ PREDEJANA PRETI 2 DO 12 GODINA ZATVORA: Iz provoda u smrt! Autom sletela u Južnu Moravu, poginule dve njene drugarice
Foto: Facebook

počelo suđenje

DEVOJCI IZ PREDEJANA PRETI 2 DO 12 GODINA ZATVORA: Iz provoda u smrt! Autom sletela u Južnu Moravu, poginule dve njene drugarice

Crna Hronika -

U Višem sudu u Vranju počeo je glavni pretres u slučaju saobraćajne nesreće u kojoj su, pre godinu dana, stradale dve devojke iz Predejana.

A. S. iz Predejana tereti se za krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, jer je bila za volanom automobila koji je u smrt odveo dve njene drugarice A. M. i K. P.

Početak glavnog pretresa obeležio je iznošenje odbrane optužene, a i ispitani su oštećena K.M. devojka koja je preživela saobraćajnu nesreću, kao i pravni sledbenici pokojnih oštećenih A.M. i K.P., kao i drugi svedoci.

Južna Morava, Džep, Saobraćajna Nesreća, Vladičin Han
foto: screenshot Pink tv

Nastavak pretresa je odložen za 3. april. Devojci za delo koje joj se stavlja na teret zaprećena je kazna zatvora od dve do 12 godina.

Tragedija se dogodila 29. januara 2022. u ranim jutarnjim satima. Na magistralnom putu Vladičin Han - Leskovac, oko 4 sata ujutru, auto kojim je upravljala A. S. sleteo je sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana.

Tada su stradale dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track