UBIJENA ISTO KAO MOJA ĆERKA! Smrt Sanje iz Pirota otvorilo nove rane ocu doktorke koju je muž ubio u Kragujevcu IMA SAMO 1 ŽELJU
Foto: Facebook

UBIJENA ISTO KAO MOJA ĆERKA! Smrt Sanje iz Pirota otvorilo nove rane ocu doktorke koju je muž ubio u Kragujevcu IMA SAMO 1 ŽELJU

Crna Hronika -

Sanja M. (47), kojoj je nasred ulice u Pirotu njen bivši partner Miroslav M. (55) presudio tako što joj je pucao u glavu, deveta je ubijena žena u Srbiji od početka ove godine. Motiv ovog zločina je ljubomora, koja je inače najčešći okidač ubicama da dignu ruku na svoje partnerke. Ovo ubistvo podsetilo je na slučaj koji se dogodio prošle godine u maju, kada je doktorki Mileni M. (35) suprug takođe pucao u glavu, a kao motiv navedena je upravo - ljubomora.

Tim povodom, otac ubijene doktorke, Miroljub M rekao je da mu je jedina želja da ubicu njegove ćerke što pre osude.

Milena M.
Milena M.foto: Facebook

"Šta mogu da kažem... Video šta se dogodilo u Pirotu, žao mi je... Ubijena je isto kao moja ćerka. Ja samo čekam da ubicu moje ćerke što pre osude. Video sam da je ovaj iz Pirota već bio u zatvoru jer je proganjao tu ženu, i izašao je iz zatvora i nastavio... Po meni je strašno to da je on mogao slobodno da šeta posle toga i da je ubije. Zato sve nasilnike treba odmah osuditi na maksimalne kazne", rekao je Miroljub.

Kragujevac, pucnjava, Vladimir
foto: Kurir

Njegovu ćerku je, podsetimo, hicima iz pištolja ubio suprug Vladimir Maksimović. Na spavanju joj je pucao u glavu. Ona je, naime, poslednje tri godine radila kao doktorka u Nemačkoj, zbog čega je on bio jako ljubomoran. Međutim, ona je planirala je da odvede njega i decu tamo i došla je u Kragujevac da naprave ispraćaj.

Pozdravili su se sa rodbinom, a Vladimirova majka, navodno, je bila protiv tog preseljenja. On je dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Noć pred put bila je kobna. U trenutku ubistva u kući je bilo i njihovo dvoje male dece.

Sanja M.
Sanja M.foto: Facebook

Za 64 dana ove godine ubijeno 9 žena

Nasilje nad ženama i femicid u prva dva meseca ove godine porasli su čak 350 odsto u odnosu na isti period u 2022. godini.

Ubijenim ženama su presudili muževi, bivši partneri, najrođeniji... Zauvek su deci oduzeli majke, braći sestre, roditeljima ćerke. Sve su bile mrtve i pre nego što su lekari Hitne pomoći stigli.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track