PIJANI PANČEVAC CIGLOM UDARIO PROLAZNIKA ISPRED ĆEVABDŽINICE: Žrtvi razbio glavu, određen mu pritvor zbog nasilničknog ponašanja
Foto: Shutterstock

ojt pančevo

PIJANI PANČEVAC CIGLOM UDARIO PROLAZNIKA ISPRED ĆEVABDŽINICE: Žrtvi razbio glavu, određen mu pritvor zbog nasilničknog ponašanja

Crna Hronika -

Muškarac S. M. iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola ciglom u glavu udario mladića N. V. koji je tom prilokom zadobio teške telesne povrede.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvrio krivično delo nasilničko ponašanje, a Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu oglasilo se saopštenjem:

- Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo S.M. iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje jer je dana 02.04.2022.godine u Pančevu kod ćevabdzinice "Bum" pod dejstvom alkohola ciglom udario u predelu glave oštećenog N.V. koji je od udarca zadobio lake telesne povrede - stoji u saopštenju OJT Pančevo.

Dežurna zamenica OJT Pančevo saslušala je S.M. i predložila određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, na osnovu kog predloga je sud odredio pritvor prema S.M.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track