PRIŠAO JE I PUCAO IZ ČISTA MIRA Oglasio se radnik obezbeđenja na Fristajleru: "Imam probušenu šaku i butinu, KRV JE ŠIKLJALA"
Foto: Kurir, Printscreen Facebook

dao i opis napadača

PRIŠAO JE I PUCAO IZ ČISTA MIRA Oglasio se radnik obezbeđenja na Fristajleru: "Imam probušenu šaku i butinu, KRV JE ŠIKLJALA"

Crna Hronika -

U noći između petka i subote došlo je do pucnjave kod Fristajlera, i tom prilikom je ranjen radnik obezbeđenja D.M.

1 / 4 Foto: Printscreen Facebook

Njega je napadač upucao u ruku i nogu, a Darko otkriva da, iako se u medijima pisalo da je bilo tuče, ništa od toga se nije desilo.

- Sve je delovalo okej, frontmen i ja smo ostali na ulazu kod vrata, ljudi su unutra ostavljali garderobu. Prilazi taj lik, ruke u džepovima, ni dobro veče, ništa, vadi pištolj, repetira i ispaljuje dva metka u mene - počinje priču Darko i nastavlja:

- U prvom trenutku sam mislio da je plašljivac i onda kad sam video šaku da je krvava, da mi šiklja krv, uleteo sam unutra da ubacim ljude koji su došli, kako njih ne bi neki metak pogodio. Tek posle sam video da sam pogođen u butinu, posle je došla Hitna pomoć i sve po redu, ali niko, niko, nije imao fizički obračun sa njim - istakao je radnik obezbeđenja.

00:28

U Beton hali je došlo do pucnjave, ranjen je radnik obezbeđenja

On je naglasio da ne poznaje napadača, niti da je imao bilo kakav konfklikt sa njim.

- Nije mi poznata osoba, nosio je masku preko usta, kapuljaču, zabundao se, hladno vreme je bilo. Nema blage veze da je bio neki konflikt, jer se ni sa kim nismo tukli niti svađali. Moraju da se ispoštuju pravila kuće. Imam probušenu šaku i na toj šaci probušen palac i probušenu butinu na par cm od kuka. Ne bi trebalo praviti famu i izmišljati neke priče - poručio je D.M.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track