"POZVAO ME KOMŠIJA DA RAZVALIMO VRATA, TU JE BIO I NJEN SIN" Ušao par puta a onda smo i njega spasavali DETALJI DRAME U SREMČICI
Foto: Instagram/serbialive_beograd_rezerva

detalji tragedije na vaskršnje jutro

"POZVAO ME KOMŠIJA DA RAZVALIMO VRATA, TU JE BIO I NJEN SIN" Ušao par puta a onda smo i njega spasavali DETALJI DRAME U SREMČICI

Crna Hronika -

Sin žene nastradale u požaru u Sremčici hitno hospitalizovan, zadobio opekotine dok je pokušavao da spase majku

BEOGRAD - "Pozvao me je komšija da razvalimo vrata. Tu je već bio i sin od žene koja je stradala. Kada smo razvalili vrata, njen sin je ulazio unutra dva-tri puta a kad je ušao treći put malo duže se zadržao, krenuli smo za njim da spasemo i njega", kaže jedan od komšija iz zgrade u Sremčici u kojoj je jutros, na drugo jutro vaskršnjih praznika, planuo požar koji je progutao stan u stambenoj zgradi i u kojem je poginula žena (71).

1 / 6 Foto: Instagram/serbialive_beograd_rezerva

"Ženu koja je stradala nisam video od oblaka dima. Razvaljivali smo vrata da uđemo u stan", prve su reči Dalibora G, stanara zgrade u Sremčici, koji je s komšijom i sinom stradale razvaljivao vrata stana u kojem je izbio požar. Kaže da je sve počelo oko 6 sati, piše Telegraf.

Sin žene nastradale u požaru hitno prevezen u bolnicu

Sin žene stradale u požaru u Sremčici hitno hospitalizovan: Zadobio opekotine dok je pokušavao da spasi majku

Sin žene (71) u Sremčici koja je stradala jutros u požaru, hitno je hospitalizovan jer se nagutao dima i zadobio je opekotine glave dok je pokušavao da spase majku. Požar je izbio u stanu na drugom spratu, a sin stradale živi na četvrtom.

Prema rečima komšije Dalibora, sin je već bio u stanu kada su oni krenuli da razvale vrata. Prema njegovim rečima, pored ovog stana oštećen i stan ispod njega. Kako je električar, odmah je isključio struju.

00:18

Požar u Sremčici u ulici Sare Bernar

Najviše je izgorelo na mestu gde je TA peć, ali je sin, kako se nezvanično saznaje, rekao da je on isključio peć jer je majka bila dementna, da se ne bi desilo tako nešto.

00:59

Požar u Sremčici: nastradala žena

Navodi i da su skoro svi stanari evakuisani. Uzrok požara još nije poznat, a uviđaj je u toku.

Požar je izbio u stanu na drugom spratu, a sin nesrećno stradale žene živi na četvrtom.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track