PRVI SNIMCI S MESTA TRAGEDIJE U SREMČICI Komšije opisuju užas na praznično jutro: Razvalili smo vrata da uđemo u stan! (VIDEO)
Foto: Kurir

stanari zgrade u kojoj je planuo požar još ne mogu da dođu sebi

PRVI SNIMCI S MESTA TRAGEDIJE U SREMČICI Komšije opisuju užas na praznično jutro: Razvalili smo vrata da uđemo u stan! (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - "Ženu koja je stradala nisam video od oblaka dima. Razvaljivali smo vrata da uđemo u stan", prve su reči Dalibora G, stanara zgrade u Sremčici, koji je s komšijom i sinom stradale razvaljivao vrata stana u kojem je izbio požar. Kaže da je sve počelo oko 6 sati.

Sremčica, požar
foto: Kurir/Damjan Macura

- Pozvao me je komšija da razvalimo vrata. Tu je već bio i sin žene koja je stradala. Kada smo razvalili vrata, njen sin je ulazio unutra dva-tri puta. Kada je ušao treći put malo duže se zadržao, krenuli smo za njim da spasimo i njega - kaže Gajić.

Sremčica, požar
foto: Kurir

Požar je izbio u stanu na drugom spratu, a sin nesrećno stradale žene živi na četvrtom. - Ženu nisam video od dima - kaže on.

00:18

Požar u Sremčici u ulici Sare Bernar

Prema njegovim rečima, pored ovog stana oštećen je i stan ispod njega. Kako je električar, odmah je isključio struju.

Navodi i da su skoro svi stanari evakuisani. Uzrok požara još nije poznat, a uviđaj je u toku. Vatrogasci su još na terenu.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track