UBOLA NASTAVNICU, NOŽEM JURILA UČENIKA Ispovest roditelja nakon ORUŽANOG NAPADA u beogradskoj školi: "Svuda su odjekivale sirene"
Foto: Nemanja Nikolić

UBOLA NASTAVNICU, NOŽEM JURILA UČENIKA Ispovest roditelja nakon ORUŽANOG NAPADA u beogradskoj školi: "Svuda su odjekivale sirene"

Crna Hronika -

Devojčica (15) nožem je povredila dečaka (15) i nastavnicu koja je pokušala da je spreči, bivša je učenica privatne škole "Ruđer Bošković" iz koje se samoinicijativno ispisala. Devojčica je donela kuhinjski nož u školu, a napadnuti na sreću nisu teško povređeni.

OŠ Ruđer Bošković, privatna škola Ruđer Bošković
foto: Nemanja Nikolić

Na licu mesta su jake policijske ekipe i Hitna pomoć.

Ispred škole su potreseni roditelji koji čekaju svoju decu. Tresu se i plaču.

„Sin me je pozvao rekao da hitno dođem u školu, da je u školi preko 20 policajaca, da je od drugara čuo da je devojčica izbola profesorku istorije i onda počela da juri jednog drugara“, kaže jedna majka.

Kako kaže, došla je u školu ali je ne puštaju da uđe unutra gde su joj tri sina.

Druga majka navodi da je kroz ulicu projurilo jedno policijsko vozilo pod rotacijom.

„Mislila sam da je opet lažna prijava zbog onoga što se jutros dešavalo u Kaluđerici i Obrenovcu. Nisam ovo shvatila ozbiljno, ali kroz minut ili dva policijom su odjekivale rotacije i najmanje pet policijskih vozila. Nisam znala šta se dešava, ali kada sam došla saznala sam da je devojčica pobegla i da se za njom traga“, navodi uplašena majka.

Majka devojčice koja ide u ovu školu kaže da strahuje za život deteta.

„Dokle više će ovo da se dešava? Strahujem za život svog deteta od sada. Ovo je prestižna škola, imaju obezbeđenje, kapiju. Više nam nigde deca nisu sigurna“, rekla je majka devojčice koja ide u ovu školu.

Još jedna majka ispričala je da ju je ćerka zvala da hitno dođe u školu.

„Bila je uplakana, uplašila se. Srećom sve je u redu, niko nije ozbiljnije povređen, to su mi makar rekli“, kaže jedna od majki.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track