OGLASIO SE BIVŠI MINISTAR U ČIJOJ JE ŠKOLI NAPADNUTA NASTAVNICA: Bivša učenica mlatila nožem, OSUJETILI SU JE DA POVREDI ĐAKE!
"Ruđer Bošković" je škola Mladena Šarčevića, Foto: Nemanja Nikolić, Nebojša Mandić, Ilustracija

incident u PRIVATNOJ školi Ruđer Bošković

OGLASIO SE BIVŠI MINISTAR U ČIJOJ JE ŠKOLI NAPADNUTA NASTAVNICA: Bivša učenica mlatila nožem, OSUJETILI SU JE DA POVREDI ĐAKE!

Društvo -

Nakon informacije da je bivša učenica nožem povredila učenika (15) i nastavnicu koja je pokušala da je spreči u privatnoj školi "Ruđer Bošković" u Beogradu Mladena Šarčevića, bivši ministar prosvete rekao je za Kurir da niko nije povređen!

Šarčević je naveo da se profesorka malo porezala po ruci prilikom oduzimanja noža.

- To je bivša učenica koja je imala nekih psihičkih problema, roditelji to nisu prijavili prilikom upisa. Ona se u oktobru ispisala iz škole. Danas je došla kao da vidi društvo, u jednom trenu je izvadila manji kuhinjski nož i krenula da mlati sa njim. Nastavnica je brzo odreagovala i uzela joj je nož. Ali su je osujetili - izjavio je Šarčević za Kurir.

Devojka koja je pokušala da povredi drugare uhapšena je odmah nakon prijave, a ispred škole je i veliki broj policije. Nakon jučerašnje tragedije, mnogi roditelji došli su na lice mesta jer su se uplašili da se ne ponovi nešto slično.

Kurir.rs

Bonus video:

03:35

POZNATI PEVAČ ODAO POČAST NESREĆNO STRADALOJ DECI: Ne smemo da pridajemo značaj tom malom, jer klince pali sve što je CRNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track