SRPKINJA IZBOLA PARTNERA U HRVATSKOJ! Posle žestoke svađe žena dograbila nož, sumnja se da je napala u samoodbrani!
Foto: Shutterstock

velika gorica

SRPKINJA IZBOLA PARTNERA U HRVATSKOJ! Posle žestoke svađe žena dograbila nož, sumnja se da je napala u samoodbrani!

Crna Hronika -

Državljanka Srbije (49) osumnjičena je da je nožem izbola svog emotivnog partnera (47) u subotu oko 20 sati u Velikoj Gorici u Hrvatskoj!

Kako navodi hrvatski Jutarnji list, Srpkinja i njen partner su se žestoko posvađali u njihovoj kući.

- Verbalni sukob je na kraju rezultirao fizičkim obračunom u kojem je, pretpostavlja se u samoobrani, žena posegnula za nožem kojim je muškarca ubola. Odmah je na mestu događaja uz policiju pristigla i Hitna pomoć koja je muškarca odvezla u KBC Zagreb, gde su mu utvrđene teške telesne povrede zbog kojih je hospitaliziran - navode hrvatski mediji.

Kako dodaju, u istoj bolnici je, međutim, i osumnjičena žena, kojoj je pružena lekarska pomoć, a nakon otpuštanja s bolničkog lečenja nju će preuzeti policija, kako bi se nad njom sprovelo kriminalističko istraživanje, te utvrdile sve okolnosti ovog obračuna.

- Hoće li to policija tretirati kao pokušaj ubistva ili kao blaže krivično delo poput nanošenja teške telesne povrede, zavisi će i od prikupljenih dokaza, medicinske dokumentacije, odnosno načinu zadavanja povreda i jesu li ugroženi bili njegovi vitalni organi - dodaje se.

(Kurir.rs - Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja