DRSKI LOPOV IZ KOVINA SKINUO ŽENI SA UVETA ZLATNE MINĐUŠE: Pritvor do 30 dana, a evo koliko može da robija zbog razbojništva
Foto: Shutterstock

DRSKI LOPOV IZ KOVINA SKINUO ŽENI SA UVETA ZLATNE MINĐUŠE: Pritvor do 30 dana, a evo koliko može da robija zbog razbojništva

Crna Hronika -

Mladiću I. J. (29) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pre četri dana u Kovinu sa leđa prišao oštećenoj ženi M. B. (59) i sa uveta joj skinuo zlatne minđuše, a potom pobegao.

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu povodom ovog slučaja oglasilo se saopštenjem:

- Na predlog Osnovnog javnog tužioca u Smederevu, određen je pritvor prema I. J. (29) zbog postojanja opasnosti da će ponoviti krivično delo teška krađa. Naime, osumnjičenom se na teret stavlja da je dana 24.06.2023. godine u Kovinu, oko 13.00 časova, sa leđa prišao oštećenoj M.B. (59) i sa uveta joj istrgao zlatnu minđušu, a potom pobegao sa lica mesta. Događaj se odigrao dok je oštećena šetala trotoarom sa svojom sestrom i nalazila se u prolazu između zgrada - piše u saopštenju nadležnog tužilaštva, gde dodaju:

- Na osnovu opisa osumnjičenog koji je dala oštećena, efikasnom istragom policije i tužilaštva, osumnjičeni je u kratkom vremenskom periodu pronađen i priveden tužiocu.

Za krivično delo teška krađa predviđena je kazna zatvora u trajanju od minimum jedne do osam godina, a zakon takođe predviđa da osumnjičeni mora imati branioca iz reda advokata.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track