UHAPŠEN MALOLETNIK (17) ZA UBISTVO NA ČUKARICI: Inspektori ga priveli posle dva i po sata! Ubadao iz osvete jer su ga pretukli?
Mesto ubistva u Žarkovu, Foto: Video plus

Priveli ga inspektori posle intenzivne potere

UHAPŠEN MALOLETNIK (17) ZA UBISTVO NA ČUKARICI: Inspektori ga priveli posle dva i po sata! Ubadao iz osvete jer su ga pretukli?

Crna Hronika -

Osumnjičenog maloletnika uhapsili su inspektori odeljenja za ubistva i to nakon intenzivne potere

BEOGRAD - Maloletnik L.Š. (17) uhapšen je noćas oko ponoći zbog sumnje da je nožem do smrti izbo M. A. (31), a njegovog prijatelja B. D. (27) teško ranio u Žarkovu na Čukarici.

Osumnjičenog maloletnika uhapsili su inspektori odeljenja za ubistva posle samo dva i po časa od izvršenja krivičnog dela i to nakon intenzivne potere.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom akcijom, uhapsili su sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je sinoć, na Čukarici, dvadesetsedmogodišnjem muškarcu nožem naneo povrede, a potom i usmrtio muškarca starosti 31 godinu koji je pokušao da ih razdvoji. Osumnjičeni će biti priveden dežurnom sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu.

1 / 6 Foto: Video plus

- Navodno, maloletnik se pre izvesnog vremena sukobio sa M.A. i B.D. i oni su ga tada pretukli. Prve indicije iz istrage ukazuju da se on od tada spremao da im se osveti i samo je čekao priliku da ih napadne - kaže izvor Informera.

Prema njegovim rečima ubistvu je prethodila svađa trojice muškaraca, da bi nakon toga osumnjičeni izvadio nož i brutalno izbo M.A. i B.D. Zločin se desio u blizini osnove škole, ali van školskog dvorišta.

Trojica mladića su sedela na klupi, kada im je prišao pomahnitali napadač.

Nakon kratkog koškanja, dobacivanja i svađe, napadač je nasrnuo oštrim predmetom na mladiće i tom prilikom nasmrt izbo M. A, ranio B. D, dok je treći mladić ostao nepovređen.

B.D. je hitno prevezen na odeljenje reanimacije, uboden je u stomak i ruku dok je ubodeni M.A. preminuo na licu mesta.

Privedenom maloletniku određeno je zadržavanje do 48 sati.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track