JEZIVO! MUŠKARAC IZ BELE CRKVE MALTRETIRAO SUGRAĐANKU: Prekršio zabranu prilaska i pretio smrću! Žrtva u strahu sve prijavila
Foto: Profimedia

Ojt U VRŠCU

JEZIVO! MUŠKARAC IZ BELE CRKVE MALTRETIRAO SUGRAĐANKU: Prekršio zabranu prilaska i pretio smrću! Žrtva u strahu sve prijavila

Crna Hronika -

Protiv muškarca R.M. iz Bele Crkve u ponedeljak je podneta krivična prijava od strane T.S. iz ovog mesta zbog ugrožavanja sigurnosti.

Kako saznaje Kurir, uhapšeni R.M. nekoliko puta je prijavljivan za maltreranje sugrađana, dok je prema T.S. imao izrečenu i meru zabrane prilaska.

- Prekršio je tu meru i navodno joj pretio smrću, a maltretirao je i druge sugrađanke - kaže izvor Kurira.

Prema rečima upućenih u slučaj, R. M. je znao da bude i nasilan, a nasilje je trpela i njegova bivša supruga, koju je, kako se sumnja, ranije tukao i pretio joj.

On je saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Vršcu nakon čega je predloženo da mu se odredi pritvor.

- Postoje mogućnosti da će ometati dalji postupak uticanjem na svedoke i oštećene, kao i zbog postojanja osnova sumnje da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo ili učiniti delo kojim preti - navodi se u saopšenju OJT u Vršcu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

POZNATI BIZNISMEN NASRNUO NA VERENICU I MALTRETIRAO JE! Novinarka Kurira: Ucenila partnera i ovajdila se za auto od 40.000 EVRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja