VOZAČ (84) MERCEDESOM USMRTIO MLADI PAR PA DOBIO 3 GODINE ZATVORA: Dejana i Boris krenuli na izlet, pa ZAJEDNO SAHRANJENI!
Foto: Printscreen Facebook, Instagram/192_rs, Privatna Arhiva

osnosvni sud u staroj pazovi

VOZAČ (84) MERCEDESOM USMRTIO MLADI PAR PA DOBIO 3 GODINE ZATVORA: Dejana i Boris krenuli na izlet, pa ZAJEDNO SAHRANJENI!

Crna Hronika -

Dejana Neralić (17) i Boris Majorski (18) poginuli su u oktobru prošle godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške, kada su motorom išli ka Vrdničkoj kuli, ali je na njih svojim "mercedesom" naleteo Slobodan B. (84) iz Krčedina.

Kako sazanjemo, vozač "mercedesa" je sredinom jula pred Osnovnim sudom u Staroj Pazovi osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 3 godine.

Porodice dvoje mladih sve ovo vreme se drže zajedno i slave njihovu ljubav, a Vladimir Majorski, otac stradalog mladića ranije je za Kurir ispričao da se sa celom situacijom nose onako kako najbolje umeju.

- Uspevamo nekako, idemo i u Beograd na psiho-terapije, gledamo da se nosimo sa bolom kako najbolje umemo. Ipak, svaki dan nam je sve gore, neizmerno nam fale - kaže nam Borisov otac.

Dejana Neralić
foto: Printskrin/Facebook

Vladimir kaže i da su njihova i Dejanina porodica sada nerazdvoje.

- Stalno smo u kontaktu, niko ovu bol ne razume bolje od njih i ja sam im neizmerno zahvalan, pogotovo na tome što su bili saglasni da naša deca počivaju zajedno -rekao je on.

Borisov otac i ranije je govorio da je ponosan na ljubav njegovog sina i Dejane i "takvu ljubav nikada nije video". Iz tog razloga, njih dvoje su sahranjeni zajedno na staropazovačkom groblju.

čitulja, sudar, Boris Majorski, Dejana Neralić
foto: printscreen Facebook

Sa Dejaninim likom urađen je i mural u Staroj Pazovi na kom je ona nasmejana. Tekst koji je ispisan iza njenog lika počinje sa njenim imenom i glasi: "O ne, ti nisi otišla, još si tu..."

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track