ŠOK U SUDU U UROŠEVCU: Ubica lepe Marigone došao sa TETOVAŽOM zbog koje su svi ostali BEZ TEKSTA! Nalazi mu se na glavi
Foto: Drustvene Mreže

ŠOK U SUDU U UROŠEVCU: Ubica lepe Marigone došao sa TETOVAŽOM zbog koje su svi ostali BEZ TEKSTA! Nalazi mu se na glavi

Crna Hronika -

Osnovni sud u Uroševcu objavio je danas presudu Dardanu Krivaći i Arbe Sejdiju za ubistvo osamnaestogodišnje Marigone Osmani. Krivaća je osuđen na doživotni zatvor, a Sejdiu na 15 godina zatvora.

Krivaća se na današnjem suđenju pojavio sa tetovažom protiv policije, koja mu se nalazi na glavi, što se može videti na fotografiji koju je objavila Koha.net.

U trenutku kada je predsednik sudskog veća saopštio presudu, salom su se prolomili aplauzi i ovacije "bravo". Čula i jedna žena, koja se Krivaci obratila sa : "O, jadniče".

Dardan Krivaći, Arber Sejdi, Marigona Osmani, ubistvo, Uroševac, Dardan Krivaća
foto: Kosovoonline

Krivaća i Sejdiu su takođe optuženi za silovanje i pomaganje u izvršenju silovanja, ali ih je sud oslobdio optužbe, "s obzirom na to da ni jedan dokaz nije dokazao da je optuženi počinio to krivično delo".

- Optuženi Dardan Krivaća oslobođen je optužbe za krivično delo silovanje, jer nijednim dokazom nije dokazano da je optuženi počinio ovo krivično delo. Optuženi Arber Sejdiu oslobođen je optužbe za krivično delo pomaganje u izvršenju krivičnog dela silovanje jer nijedan dokaz nije dokazao da je optuženi počinio ovo krivično delo - rekao je predsednik suda.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track