ANĐELU MASOVNI UBICA POGODIO SA 2 HICA U GLAVU! Heroina imala 7 operacija i dalje se bori, DEČKO JOJ UBIJEN sa 6 hitaca!
Foto: Društvene mreže

tri meseca od masakra

ANĐELU MASOVNI UBICA POGODIO SA 2 HICA U GLAVU! Heroina imala 7 operacija i dalje se bori, DEČKO JOJ UBIJEN sa 6 hitaca!

Crna Hronika -

Anđela S. iz Malog Orašja kod Smedereva koja je teško povređena u maskaru koji je pre tačno tri meseca počinio pomahnitali U. B. (21) iz Dubone oseća se bolje nako sedam operacija kojima je mora da se podvrgne nakon što je u rafalnoj paljbi pogođena sa dva metka u glavu.

U. B. je, podsetimo, tog 4. maja došao u Malo Orašje zaustavio se kod spomenika i počeo da rešeta u omaldinu koja se tu okupila. Ispalio je u njih na desetine hitaca iz "kalašnjikova", a zatim ih je overavao, a u toj pucnjavi nastradalo je pet mladića. Svoj krvavi pir U. B. nastavio je kod škole u rodnoj Dubini gde je ubio njih troje, a nekoliko njih ranio. Posle krvoprolića je pobegao tako što je oteo taksi u kom je bila putnica, a nađen je sutradan u kokošinjcu svog ujaka nadomak Kragujevca.

povređena devojka anđela s.
povređena devojka anđela s.foto: Društvene mreže

Mirjana Stevanović, majka nastradalog Nemanje koji je više od godinu dana bio u emotivnoj vezi sa teško povređenom Anđelom kaže da je ona povrede zadobila u selu Dubona gde je bila sa svojim prijateljima.

- Anđela je sada dobro, dete je imalo sedam operacija i nadamo se da će njeno stanje biti dobro. Počela je pomalo da hoda, ali se i dalje nalazi u bolnici u Beogradu. Već tri meseca - kaže ona i dodaje:

nastradali mladić nemanja stevanović
nastradali mladić nemanja stevanovićfoto: Drustvene Mreže

- Moja Teodora, moja ćerka koja je kobne večeri takođe bila napolju, je srećom izbegla tragediju. Pucao je i na nju, ali je ona uspela da pobegne.

Mirjana je, kako smo već objavili opisala da od trenutka kda se dogodila nezapamćena tragedija ne diše i bukvalno ne živi.

ovde se dogodio maskar u duboni, ispred škole
ovde se dogodio maskar u duboni, ispred školefoto: Petar Aleksić

- Nema leka, nema utehe i nema nade da vreme leči ovu ranu. Moj Nemanja je pogođen sa šest metaka, bio je živ skoro dva sata, pričao je sa ocem i sa mnom, a onda smo u toj čekaonici u smederevskoj bolnici, gde je sekund bio kao godina izašli ujutru kao roditelji koji su izgubili dete - rekla je neutešna majka:

osumnjičeni u.b.
osumnjičeni u.b.foto: Privatna Arhiva, Petar Aleksić

- Svaki dan se pitam zašto je neko bez razloga pobio našu decu. Ne mogu da shvatim da neko u 21. veku može da vam ubije dete bez ikakvog razloga. Ta deca su se samo veselila, pa pozvala su ga čak i da im se pridruži. Kako neko može da vam oduzme dete, a da nema povoda, onog zašto, zbog čega?

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track