DETALJI NESREĆE NA LABUDOVOM BRDU: Majka je držala ćerkicu (3) za ruku a onda je naišao autobus, obe prebačene u Urgentni (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

na uglu Ulica 11. krajiške divizije i Oplenačke

DETALJI NESREĆE NA LABUDOVOM BRDU: Majka je držala ćerkicu (3) za ruku a onda je naišao autobus, obe prebačene u Urgentni (FOTO)

Crna Hronika -

Devojčica (3) i njena majka (29) povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada ih je udario autobus na Labudovom brdu, i prevezene su u Urgentni centar.

Nezvanično, saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 8 sati na uglu Ulica 11. krajiške divizije i Oplenačke.

- Majku i ćerku dok su prelazile ulicu na pešačkom prelazu udario je autobus koji saobraća na liniji 59. Majka je držeći devojčicu za ruku prelazila ulicu kada je na njih naleteo autobus.

Ubrzo potom stigla je hitna pomoć, ali i policija. Majka i devojčica, koja ima tri godine, prevezene su u Urgentni centar, gde će biti utvrđen stepen njihovih povreda - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Policija obavlja uviđaj kojim će biti utvrđeno kako se nesreća dogodila.

Potvrdio i MUP: Na Labudovom brdu u Beogradu autobus udario majku i dete

Autobus je jutros oko 8 sati, na Labudovom brdu u Beogradu, udario majku i dete, koji su prevezeni u Urgentni centar. Saobraćajna nesreća se dogodila na raskrsnici Ulice Jedanaeste krajiške divizije i Oplenačke ulice, saopštili su iz MUP-a. Autobus iz sistema javnog gradskog prevoza, vozio je na liniji 59.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:03

Saobraćajni udes kod Novog groblja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track