OVO JE ĐORĐE KOJI JE AKTIVIRAO EKSPLOZIV U SMEDEREVU! Komšije tvrde - Bio je žrtva, a ispao zločinac! Stanari mu dugovali 7.000 €
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

OVO JE ĐORĐE KOJI JE AKTIVIRAO EKSPLOZIV U SMEDEREVU! Komšije tvrde - Bio je žrtva, a ispao zločinac! Stanari mu dugovali 7.000 €

Crna Hronika -

Đorđe A. (57), aktivirao je eksploziv sinoć u zgradi u Smederevu i razneo se, a tom prilikom povređeni su brat i sestra, Nikola P. (25) i Miljana P. (22).

Kako kažu komšije za Kurir, Đorđe A. je imao velike probleme sa stanarima i stanom u kojem je i aktivirao eksploziv.

Smederevo, bomba, eksplozija, Glava Đ. A., Đ.A.
foto: Kurir, Zorana Jevtić

- On je bio žrtva, a ispao je zločinac! Od svog poštenog programerskog posla je kupio taj stan u centru a živeo je u ovoj skromnoj kući - kaže prvi komšija i dodaje:

- Pre deset godine je kupio tu garsonjeru, a pre tri godine je uselio tu porodicu koja je na početku plaćala kiriju. Međutim ubrzo su promenili bravu i čovek nije mogao da uđe u svoj stan.

Đorđe A.
Đorđe A.foto: Privatna Arhiva

Kako dalje navodi komšija, on se žalio da ne zna šta da radi jer ne može da uđe u stan i da naplati kirije.

- Ostali su mu dužni 7.000 evra i žalio se i policiji i prijavljivao ih je. Računi su na njegovo ime, a oni ih nisu plaćali pa su čak izvršitelji dolazili kako bi mu plenili imovinu. Ne znam da li su mu tada nešto uzeli, ali je čovek zbog tih neplatiša bio očajan - kaže sagovornik i dodaje da je verovatno sada poludeo i to uradio.

00:17

Dan nakon eksplozije u zgradi u Smederevu

- Ne opravdavam što je uradio i svi smo se začudili odakle mu toliki eksploziv. Jezivo, ali taj čovek je uzeo pravdu u svoje ruke.

S druge strane komšije kažu i da je bio čudak i psihički bolestan.

- Živeo je sam, ranije je davno bio oženjen ali se razveo. Strašno je to što je uradio, ali svi pričaju da ga je muka naterala da sam reši problem. Ljudi, ti stanari su ga tukli, omalovažavali i to sve u njegovom stanu. Na svu sreću izbegnuta je veća tragedija.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja