"ISPRATIĆEMO GA MEĐU ANĐELE SUTRA NA KADINJAČI" Igor poginuo u svadbenoj koloni, prijatelji otkrili šta se zbilo (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

U direktnom sudaru život je izgubio vozač automobila

"ISPRATIĆEMO GA MEĐU ANĐELE SUTRA NA KADINJAČI" Igor poginuo u svadbenoj koloni, prijatelji otkrili šta se zbilo (FOTO)

Crna Hronika -

Tragedija, nije bitno da li je preticao ili zadremao, Igora više nema. Igor nije preticao, on je tog momenta zadremao za volanom i zato je auto prešao na drugu stranu puta

UŽICE - Dan posle strašne saobraćajne nesreće u Kremnima u kojoj je život izgubio Igor T. (28) iz Užica, Užičani sa velikom tugom se opraštaju od još jednog mladog izgubljenog života.

Igor je bio fotograf u foto-studiju u Užicu i sa svojim kolegama u nedelju ujutru je pošao na snimanje jednog svadbenog veselja. Svadbena kolona se kretala iz Užica za Mokru Goru. U jednom momentu, u Kremnima, u Šargan-Vitasi, prešao je u drugu traku, u kojoj je baš tog momenta naišao kamion.

U direktnom sudaru život je izgubio vozač automobila Igor T, dok su trojica njegovih kolega snimatelja zadobili povrede i prebačeni u užičku bolnicu. Od siline udara kamion se zapalio, zbog čega je interevenisalo oko 10 vatrogasaca.

I.T., Kremna, Saobraćajan Nesreća, poginuo, Užice, Snimatelj, Igor T.
foto: Privatna Arhiva

Šta se tačno dogodilo tog momenta još uvek tačno nije utvrđeno, ali prijatelji putnika u automobilu kažu da je sve to bio trenutak koji je u smrt odneo još jedan mlad život.

- Tragedija, nije bitno da li je preticao ili zadremao, Igora više nema. Igor nije preticao, on je tog momenta zadremao za volanom i zato je auto prešao na drugu stranu puta...

I.T., Kremna, Saobraćajan Nesreća, poginuo, Užice, Snimatelj, Igor T.
foto: Privatna Arhiva

... Veče pre ovog strašnog udesa radili su do kasno u noć, jer su snimali na jednom rođendanu - kažu prijatelji putnika u automobilu, koji za nastradalog mladića imaju samo reči hvale da je bio vredan, dobar i pošten čovek.

Sahrana Igora T. biće u utorak, 19. septembra u 13 časova na groblju na Kadinjači kod Užica.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track