ODGOVOR NA INFORMACIJU NA TEKST U KURIRU
Foto: Nemanja Nikolić

ODGOVOR NA INFORMACIJU NA TEKST U KURIRU

Crna Hronika -

Povodom teksta koji je izašao na portalu Kurir.rs, 31.08.2023. godine u okviru vesti hronika "OVE LEPOTICE SU IZGUBILE GLAVE ZBOG ŽESTOKIH MOMAKA: Bile su u OPASNIM vezama i stradale u MAFIJAŠKIM OBRAČUNIMA", Predrag Bogovac, advokat Jovana Kecmana poslao je odgovor na informaciju:

- U delu teksta gde se daju informacije o ubistvu Jasmine i Nenada Opačića sa tekstom: "Možda najpoznatija "slučajna žrtva" bila je Jasmina Opačić, supruga Nenada Opačića, vođe veterničkog klana. Sa izabranikom svog života Jasmina je ubijena 28. febrauara prošle godine u Ulici Braće Dronjak u Novom Sadu posle proslave 22.godišnjice braka. Opačić je došao na godišnji odmor iz sremskomitrovičkog zatvora, gde je izdržavao dugogodišnju kaznu kao jedan od vodećih ljudi organizacije Firma, koja se povezivana sa trgovinom velike količine droge. Policija je utvrdila da ih je ubio Janoš Pnajder zvani Pendula koji je kasnije nađen mrtav u Češkoj, a zločin je navodno organizovao Jovan Kecman Coja", a koja se odnosi na Kecman Jovana Coju, nije tačna i nije proverena.

- Nije nam poznato, niti želimo da komentarišemo ko je organizator ubistva Jasmine i Nenada Opačića, ali to nije Kecman Jovan Coja, kako je to pogrešno izneto u vesti objavljenoj 31.08. 2023. godine. O utvrđivanju krivične odgovornosti lica koja su odgovorna za navedeno ubistvo odlučuje sud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track