UBO NOŽEM DIREKTORA RESTORANA I PRETIO "SVE ĆU DA VAS POBIJEM": Napadač iz Knez MIhailove saslušan u tužilaštvu!
Foto: Foto: Instagram/serbialive_beograd

više javno tužilaštvo u beogradu

UBO NOŽEM DIREKTORA RESTORANA I PRETIO "SVE ĆU DA VAS POBIJEM": Napadač iz Knez MIhailove saslušan u tužilaštvu!

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ivan G. (33) zbog sumnje da je pre dva dana u jednom lokalu u Knez Mihailovij ulici pokušao da ubije P.D. tako što ga je ubo lovačkim nožem u leđa.

- Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom prevemenskom periodu - potvrđeno je za Kurir iz Višeg javnog tužlaštva u Beogradu.

Trenutak napada zabeležile kamere
Trenutak napada zabeležile kamerefoto: Printscreen Twitter

Ivanu G. se na teret stavlja krivično delo pokušaj ubistva. Prema naredbi o sprovodjenju istrage, Ivan G. se tereti da je 20. septembra ove godine oko 12:50 časiva u jednom lokalu u Knez Mihailovoj ulici prišao stolu za kojim je sedeo oštećeni P.D. u društvu dva muškarca, te je zamahnuo u pravcu oštećenog nanevši mu ubodnu ranu u leđa. Zatim je nastavio da maše nožem i obraća se slučajnim prolaznicima rečima "sve ću vas pobiti".

Savladan je od strane policijskog službenika i lišen slobode, dok je P.D. prevežen u Urgentni centar radi ukazivanja lekarske pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je ranije bio zaposlen u restoranu u kom je napao P. D. Navodno, toga dana je imao suđenje i u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog incidenta koji je ranije napravio.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja