Najnovije vesti

"TRČAO JE BLATNJAV I MOKAR NA 40 STEPENI, PLAŠILI SMO GA SE": Komšije otkrile detalje o muškarcu koji je u Surčinu ubio oca!
Foto: Nemanja Nikolić

horor

"TRČAO JE BLATNJAV I MOKAR NA 40 STEPENI, PLAŠILI SMO GA SE": Komšije otkrile detalje o muškarcu koji je u Surčinu ubio oca!

Crna Hronika

Dejan V. (68) kog je F. V. (38) brutalno pretukao 20. septembra podlegao teškim povredama, a komšije kažu da je mladić problematičan

Dejan V. (68) preminuo je u bolnici od teških povreda koje mu je 20. septembra metalnom šipkom zadao sin F. V. (38) u njihovoj kući u Surčinu, a kako saznajemo pomahnitali F. V. je kobnog dana napao i svoju majku i sestru, ali i dvoje komšija.

Povredio i majku

- Dejanu je od udaraca šipkom po glavi bila smrskana lobanja, a kosti lica potpuno slomljene. U teškom stanju je primljen u bolnicu i hitno je operisan. Nažalost, lekari nisu uspeli da mu sačuvaju život i on je tri dana kasnije, u petak, podlegao povredama - kaže naš izvor i dodaje da je F. V. šipkom zadao povrede i svojoj majci (71).

Surčin, Dejan Vrzić
foto: Nemanja Nikolić

- Ona je lakše povređena, nije operisana. Puštena je na kućno lečenje - dodaje sagovornik.

Komšije ove porodice kažu da osumnjičeni F. V. tek godinu dana živi tu sa roditeljima, kao i da je i ranije pravio probleme.

- Nismo ga često viđali niti se nekome obraća, a Dejan je bio divan čovek. On i žena nisu znali više šta da rade sa njim. Pre godinu dana se vratio sa lečenja - kažu nam komšije.

Motiv brutalnog napada nije poznat, ali komšije koje su te večeri bile prisutne kažu da su scene bile jazive.

- Oca je pretukao u kući, a onda je izašao i nasrnuo i na majku. Njegova sestra je uspela da pobegne u svoju kuću koja je pored njihove i tako se spasila - kažu očevici i dodaju:

- Pored majke koja je ležala na zemlji, F. V. je bacio šipku i onda je ugledao dvoje komšija koji su bili tu. Sreća nije bio više naoružan! Jedna komšinica se zaključala u kancelariju, a on je toliko lupao, bio je besan jer je mislio da je ona pozvala policiju. Ne znam kako nije razbio staklo jer je toliko jako udara, da je to bilo zaista strašno.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Kako kažu komšije, pošto nije uspeo da razbije prozor na kancelariji, nasrnuo je na još jednog čoveka koji je telefonirao u blizini, izbio mu telefon iz ruke i udario ga šakom.

- Verovatno je mislio da i taj čovek zove policiju. Kad je video šta je naprvio, nije ni pokušao da pobegne. Otišao je sam u svoju sobu i legao da spava. Tamo ga je policija ubrzo i pronašla i stavila mu lisice - kažu nam komšije.

Bio na lečenju

Kako saznajemo, osumnjičeni sin je bio na lečenju u bolnici " Dr Laza Lazarević" odakle je majka pre oko godinu dana potpisala da ga puste, jer je smatrala da je dobro i da će mu u kućnim uslovima biti bolje.

- On je imao problem sa zavisnošću od nedozvoljenih supstanci - pojašnjava sagovornik.

Takođe, ona kobne večeri policiji nije želela da da izjavu kako bi zaštitila sina, te je policija na licu mesta sačekala lekare i tek onda sprovela hapšenje osumnjičenog.

F. V. je sada osumnjičen za ubistvo i smešten je u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević".

Prema rečima komšila iz ulice u Surčinu u kojoj živi ova porodica, otkad se F. V. vratio da živi sa roditeljima plašili su se za svoju bezbednost.

- On je retko izlazio na ulicu, ali kad izađe vidimo ga kako trči sav mokar i blatnjav na 40 stepeni, ko zna gde je bio i u kakvom je stanju, a nama se deca igraju bukvalno ispred njihove kuće. Nikad ne znaš šta će da mu padne na pamet, kao što se sad i desilo. Ne daj Bože da je bilo dece napolju, ko zna šta bi se desilo - kažu potresene komšije.

Kurir.rs / Dijana Antonijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track