VRAĆALI SE SA VESELJA, PA SLETELI S PUTA I ZABILI SE U STRUJNU STANICU: Strašan udes kod Vlasotinca, BRAT I SESTRA teško povređeni
Foto: Kurir

teška saobraćajna nesreća

VRAĆALI SE SA VESELJA, PA SLETELI S PUTA I ZABILI SE U STRUJNU STANICU: Strašan udes kod Vlasotinca, BRAT I SESTRA teško povređeni

Crna Hronika -

Dvadesetosmogodišnja J.M iz Šišave nadomak Vlasotinca teško je povređena sinoć nakon što je automobil kojim je upravljao njen brat sleteo sa puta na ulazu u ovo selo i zabio se u strujnu stanicu.

Devojka se teškim telesnim povredama hitno prebačena na dalje lečenje na Grudnu hirurgiju u Nišu.

“Devojka je zadobila povrede glave, nagnečenje grudnog koša, kičme i karlice”, kaže za Kurir direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Kako dodaje, njen brat P.M. (26) zadobio je lakše povrede i oguljotine po glavi.

U leskovačkoj policiji nam je rečeno da je do sletanja automobila na ulazu u selo došlo oko 22 časa i 30 minuta.

“Dvadesetšestogodišnji vozač ‘pežoa’ je, vozeći sa 1,85 promila alkohola, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a dvadesetosmogodišnja devojka koja se nalazila na mestu suvozača zadobila je teške telesne povrede”, saopšteno je iz policije.

Nezvanično saznajemo da su se brat i sestra vraćali sa veselja.

U Policijskoj upravi Leskovac kažu da su tokom vikenda u Leskovcu i Vlasotincu zadržali čak petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih su trojica u Vlasotincu izazvala saobraćajne nezgode.

“Devetnaestogodišnji vozač ‘reno megana’ je, upravljajući vozilom sa 1,88 promila alkohola u organizmu, usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i prevrnuo se, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi njegov suvozač je zadobio lake telesne povrede. Treća saobraćajna nezgoda dogodila se kada je pedesetčetvorogodišnji vozač upravljajući ‘renoom’ sa 1,39 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu traku i udario u ‘bmv’ koji je vozio tridesetčetvorogodišnji muškarac i on je lakše povređen”, navodi se u saopštenju.

Saobraćajna policija u Leskovcu isključila je iz saobraćaja dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „bmv“ sa 1,22 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „alfa romea“ sa 1,52 promila alkohola.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.

Kurir.rs/D.Marinković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja