"ZAŠTO SE ON MENI SMEJE" Sramno! Prekinuto suđenje Aleksiću, njegov advokat pravio cirkus dok je Milena svedočila, papreno kažnjen
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

posle potresne ispovesti u palati pravde

"ZAŠTO SE ON MENI SMEJE" Sramno! Prekinuto suđenje Aleksiću, njegov advokat pravio cirkus dok je Milena svedočila, papreno kažnjen

Crna Hronika -

BEOGRAD - I današnje suđenje u prepunoj sudnici Palate pravde učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću proteklo je u napetoj atmosferi, tokom koje je sudija više puta opomenuo Aleksićevog branioca.

Suđenje je prekinuto pošto je Aleksićev advokat na kraju kažnjen sa 100.000 dinara, a u jednom trenutku reagovala je i sama Milena Radulović dok je stajala za govornicom svedočeći o silovanju koje se dogodilo dok su ostala deca bila u drugoj prostoriji. Ona je do tančina opisala šta se dešavalo u studiju Aleksića s kojim je u tom trenutku ostala nasamo.

- Zašto se on meni smeje - reagovala je glumica na smeh advokata Jakovljevića.

- Publici. Jednoj glumici u publici nešto kažem - odgovorio je Jakovljević koji se prethodno nekome u publici obratio rečima "glumićeš i ti jednom ovde".

1 / 4 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Sudija je potom odlučio da napravi pauzu.

- Kažnjava se advokat Zoran Jakovljević sa 100.000 dinara zbog izuzetnog nepoštovanja discipline, bez obzira na to što je više puta opomenut - rekao je sudija Zoran Božović i odredio pauzu od 15 minuta.

1 / 13 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Podsetimo, Milena Radulović, danas je u nastavku svedočenja u prepunoj sudnici, odgovarajući na pitanja branioca Miroslava Aleksića, Zorana Jakovljevića ispricala da ju je Aleksić u svojoj kancelariji prstima seksualno zlostavljao u novembru 2012.

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track