ŽENU UBIO U KAMENOLOMU, KRV NA SVE STRANE! UZNEMIRUJUĆE SLIKE S MESTA ZLOČINA: "Zoran je poludeo kad je počeo da radi u fabrici"
Foto: Kurir, Facebook

kruševac

ŽENU UBIO U KAMENOLOMU, KRV NA SVE STRANE! UZNEMIRUJUĆE SLIKE S MESTA ZLOČINA: "Zoran je poludeo kad je počeo da radi u fabrici"

Crna Hronika -

Zoran Ristić (54) iz okoline Kruševca koji je jutro počinio nezapamćen zločin kada je prvo teško ranio svoju ljubavnicu (44) na parkingu u Kruševcu, a zatim presudio i svojoj supruzi Vesni koju je zverski ubio kod starog kamenoloma u selu Kukljin.

- Zoran i Vesna su bili zajedno 30 godina u braku i imaju dvoje dece i unučad, a u poslednje vreme se pričalo da je on napustio suprugu i da ima ljubavnicu u Kruševcu koja je isto udata - kaže izvor i dodaje:

Ovde se dogodilo ubistvo Vesne Ristić u selu Kukljin

1 / 5 Foto: Kurir

- Navodno, on je prešao da živi sa ljubavnicom dok je njegova supruga ostala u domaćinstvu u selu Jasika, gde su imali veliko imanje. Naime, juče je navodno prvo došlo do svađe među ljubavnicima i Zoran je nasred parkinga ispred zgrade pucao u i pobegao.

Kako dalje navodi naš sagovornik, Ristić je ubrzo došao do supruge Vesne.

- Za sada nije poznato da li je Zoran sreo svoju suprugu na tom putu pa je ubio nedaleko od kuće, ili je prvo otišao do kuće i naredio joj da sedne u kola pa je ubio i ostavio tu - kaže izvor i dodaje:

- Zoran se nedaleko odatle ubio u autu kada ga je policija opkolila jer su dobili dojavu da je jedna žena teško povređena, a druga ubijena.

Na mestu ubistva nesrećne žene vidljivi su tragovi krvi, kao i policijska traka koja je bila stavljena tokom uviđaja.

zoran i vesna ristić
zoran i vesna ristićfoto: Facebook

- Pre dve, tri godine Zoran se odselio iz sela i otišao u Kruševac. Zaposlio se tada u jednoj fabrici i navodno od kada se tamo zaposlio promenio se. Poludeo je nekako i nije to više bio isti čovek - navode komšije i dodaju:

- U početku je u selo dolazio sa ženom, ali u poslednje vreme je sve više i više na imanje dovodio ljubavnice. Inače, ona mu nije prva ljubavnica, imao je drugu pre nje. I eto sad je napravio nezapamćenu katastrofu - ljubavnicu je ranio na parkingu ispred zgrade, ženu je ubio u kamenolomu, dok je sebi presudio u autu.

Kako su nam dalje objasnile komšije njegova prodica je veoma vredna i radna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track