NOVI DETALJI ZORANOVOG KRVAVOG POHODA: Iz nelegalnog pištolja pucao ljubavnici u GLAVU, suprugu ZVERSKI ubio kod kamenoloma (FOTO)
Foto: Facebook

NOVI DETALJI ZORANOVOG KRVAVOG POHODA: Iz nelegalnog pištolja pucao ljubavnici u GLAVU, suprugu ZVERSKI ubio kod kamenoloma (FOTO)

Crna Hronika -

Zoran Ristić (54) iz okoline Kruševca koji je jutro počinio nezapamćen zločin kada je prvo teško ranio svoju ljubavnicu (44) na parkingu u Kruševcu, a zatim presudio i svojoj supruzi Vesni koju je zverski ubio kod starog kamenoloma u selu Kukljin.

- On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio pedesetogodišnju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu. Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu - piše u saopštenju PU Kruševac.

1 / 5 Foto: Kurir

Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Podsetimo, Zoran Ristić je kako se nezvanično saznaje u krvav pohod krenuo jutros oko 6.30 sati kada je kako se sumnja nakon svađe sa vanbračnom suprugom pucao iz pištolja i teško je ranio u glavu.

- To se dogodilo u naselju Rasadnik kod Kruševca, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio ženu, za koju se pretpostavlja da mu je bila bračna partnerka. Nakon toga Z.R je počinio samoubistvo - navodi RTK.

Više detalja o ovoj tragediji biće poznati nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u tom gradu.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track