"ZASPALA SI, TI KOJA SI MI PISALA DA VOLIŠ ŽIVOT I VESELJA" Potresni oproštaji od žene koja se ugušila u svojoj kući u Beloj Crkvi
Foto: Facebook

BOLNO

"ZASPALA SI, TI KOJA SI MI PISALA DA VOLIŠ ŽIVOT I VESELJA" Potresni oproštaji od žene koja se ugušila u svojoj kući u Beloj Crkvi

Crna Hronika -

U mesto Vračev Gaj u okolinu Bele Crkve danas je pronađeno telo žene Vezire U. u porodičnoj kući, dok je njen muž hitno prebačen na Vojno medicinsku akademiju, a od nesrećne žena na društvenim mrežama se opraštaju njea porodica i prijatelji.

- Ne mogu i ne želim da verujem šta sam čula. Videla sam čitulju što je stavila tvoja sestra da si nas napustila. Ti koja si mi pre neki dan pisala da "voliš da ideš na veselja i da se družiš" - napisala je Verina prijateljica i dodala:

- Desilo se da čitam da si zaspala... Šta pisati vrednice naša ,divan prijatelj, uvek puna obaveza, bila si divna majka i baka.

Vezira Uljmanski Sendić
foto: Facebook

U trenutku nesreće, da podsetimo, sa bračnim parom su bili i njihov sin i unuk.

Sumnja se da se žena ugušila dimom iz peći na pelet. Komšije za Kurir kažu da su sa bračnim parom bilo i njihovo unuče, ali srećom u susednoj sobi.

- Vezira je bila divna žena, poreklom je iz Bosne i Hercegovine, a ovde se udala. Unuk im je bio tu kad se sve desilo, ako i sin i nagutali su se dima i oni su prebačeni u bolnicu, ali kako su mi javili, oni su dobro, samo je neophodno da ih lekari pregledaju - kaže komšinica za Kurir i dodaje:

- Da bude takva tragedija to je strašno, divna jedna žena i požrtvovana za svoju porodicu koju je volela više od svega. Nadamo se da će njen suprug uspeti da se oporavi.

Prema rečima komšinice Veziri nije bilo spasa i njeno telo je odmah odvezlo pogrebno preduzeće, dok su članovi njene porodice odvezeni vozilom Hitne pomoći.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track