OVO JE MLADIĆ KOJI SE BORI ZA ŽIVOT Majka navodno ZAPALILA SINA u Srpskoj Crnji: Otac van sebe, samo ponavljao OVE DVE REČI (FOTO)
Foto: Kurir/S.U.

kao iz horor filmova

OVO JE MLADIĆ KOJI SE BORI ZA ŽIVOT Majka navodno ZAPALILA SINA u Srpskoj Crnji: Otac van sebe, samo ponavljao OVE DVE REČI (FOTO)

Crna Hronika -

SRPSKA CRNJA- A.T. (26) iz Srpske Crnje, zadobio je teške telesne teške povrede u vidu opekotina u trošnjoj kući u centru ovog pograničnog banatskog sela.

Još uvek nije potpuno jasno kako je mladić povređen. Navodno ga je benzinom polila i zapalila njegova majka S. M. (44) iz Srpske Crnje. Nemio događaja kakav se u Srskoj Crnji ne pamti, dogodio se prethodne večeri u kući Lj.Š. (58) sa kojim je S.M. u emotivnoj vezi.

1 / 4 Foto: Kurir/S.U.

Kako saznajemo, lokalnu policiju pozvao je vlasnik kuće Lj. Š. U vreme naše posete ovom selu, nedaleko od kuće nalazilo se policijsko vozilo. Da se nešto u kući dogodilo, jasno je pokazivala policijska traka na kapiji.

Otac povređenog mladića R.T. nije bio u stanju da govori. Pronašli smo ga u drugom delu sela. Samo je ponavljao “nije dobro, nije dobro”. Ispred njegove kuće pojavio se Igor B. iz Srpske Crnje, brat od tetke A.T.

Srpska Crnja, Igor Barbul, I.B., nastradao
foto: Kurir/S.U.

Za Kurir je izneo saznanja o incidentu koji je vest broj jedan u selu:

- Koliko je meni poznato, on je bio kod majke i očuha. Bili su mrtvi pijani. U selu prethodne noći nije bilo struje. Polili su ga benzinom, upalili i pustili ga gori. Brat od tetke je sanitetom iz Srpske Crnje prebačen u zrenjaninsku bolnicu, a odatle u novosadski Klinički centar Vojvodine - kaže Igor.

U Srpskoj Crnji o S.M. niko nema lepo mišljenje. Ima osmoro dece, a trenutno je na izdržavanju kazne kućnog zatvora zbog krivičnog dela nanošenje teških povreda:

- S.M. je alkoholičarka i nasilna kad popije. Iako je u braku sa R.T. često je dolazila kod Lj.Š. U trošnoj kući on je sam živeo. Do pre petnaestak godina, Lj. Š. Je živeo u Americi, ali je odatle deportovan u Srbiju. Dobar je varilac, ali nije zaposlen. Žalosno što se zapustio i odao alkoholu. Ne možemo da verujemo da se u našem selu ovako nešto dogodilo. A.T. je najstariji sin S.M. Samo da preživi - ispričali su nam meštani Srpske Crnje.

Istraga je u toku.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima​​​​​​​.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track