OTKRIVENO KO JE UBIO STARCA U MITROVICI: "Čuo je buku i izašao da vidi šta je, kada su ga odneli bio je u donjem vešu i u ranama"
Foto: Kurir

novi detalji zločina

OTKRIVENO KO JE UBIO STARCA U MITROVICI: "Čuo je buku i izašao da vidi šta je, kada su ga odneli bio je u donjem vešu i u ranama"

Crna Hronika -

B. R. (27) iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog sumnje da je počinio teško ubistvo 2. decembra u dvorištu kuće u Mačvanskoj Mitrovici.

Kako saznajemo od meštana, uhapšeni B. R. (27) je suprug od unuke ubijenog Ivana N. (78). B. R. (27) trenutno živi u Sremskoj Mitrovici. Komšije veruju da je B. R. (27) ubio dedu svoje žene jer ga je uhvatio u krađi.

- Kada su ga odneli bio je samo u donjem vešu, sav u ranama, ruka mu je bila krvava i glava, verovatno se branio. Ivan N. je bio domaćin čovek, u dvorištu je imao i mehanizaciju. Mislim da je čuo buku i da je izašao da vidi šta se dešava. Ali, to su seoska nagađanja. Ko zna šta se desilo. Kada smo čuli ko ga je ubio, šokirani smo, ne znam kakva je situacija u porodici sa unukom, jer mislim da oni žive u Sremskoj Mitrovici - rekao je jedan od meštana.

On dodaje da je kazan za rakiju, koji je bio nov, izvučen pa sumnjaju da je pokušao da odnese i kazan. A kako je ranije izjavila supruga ubijenog Ivana N. iz kuće je nestao i novac.

Nesrećnog čoveka je beživotnog u dvorištu zatekla njegova supruga i odmah pozvala policiju. Kako je supruga ranije potvrdila, u kući u kojoj su živeli ona i njen suprug, nestao je novac, te ona sumnja na provalnike.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, rasvetlili ovo teško ubistvo koje se desilo u dvorištu kuće u Mačvanskoj Mitrovici i uhapsili B. R. (27). Sumnja se da je on, u ranim jutarnjim časovima, mačetom naneo povrede sedamdesetosmogodišnjem čoveku po glavi i rukama, od kojih je preminuo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, B. R. je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

(Kurir. rs - D. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track