DRAMA U NIŠU! UPERIO PIŠTOLJ U RADNICU TRAFIKE, NJOJ POZLILO: U toku potraga za razbojnikom, oteo novac i dao se u beg (FOTO)
Foto: Kurir/M.S.

uznemirila se

DRAMA U NIŠU! UPERIO PIŠTOLJ U RADNICU TRAFIKE, NJOJ POZLILO: U toku potraga za razbojnikom, oteo novac i dao se u beg (FOTO)

Crna Hronika -

Mlađi muškarac opljačkao je sinoć oko 19.30 sati, uz pretnju pištoljem, jednu od trafika u Ulici Đuke Dinić, prekoputa glavne autobuske stanice u NIšu, saznaje Kurir.

Kako nezvanično saznajemo, pljačkaš je oteo novac nakon što je uperio revolver u radnicu koja je radila u objektu. Nakon pljačke je pobegao.

Policija i Hitna pomoć na licu mesta
Policija i Hitna pomoć na licu mesta foto: Kurir/M.S.

- To se stvarno mnogo brzo dogodilo. Bila je nedelja, tada ovde uveče ima manje ljudi nego inače, jer je u blizini autobuska stanica. Uperio je pištolj, oteo novac i pobegao prema Bulevaru 12. februara. Taksisti koji su tu blizu parkirani nisu ni uspeli zbog brzine da reaguju. Valjda je kako pričaju, lopov imao kapu na glavi. Radnici je baš pozlilo nakon toga jer se žena uznemirila, pa je pozvana i Hitna pomoć - rekao nam je jedan od radnika u obližnjim lokalima.

Na licu mesta smo se uverili da je reagovala policija i da je preduzeto sve kako bi se počinilac pronašao. Za sada nije poznato koliko je novca oteto od radnice i da li je pištolj bio pravi ili replika.

1 / 3 Foto: Kurir/M.S.

Građane u ovom delu grada, u opštini Crveni krst, uplašila je ova vest da je opljačkana trafika i da je razbojnik na slobodi.

(Kurir.rs - M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track