NOVA OPTUŽNICA PROTIV ODBEGLOG RADOJA ZVICERA: Crnogorsko tužilaštvo ga tereti za šverc 743 kilograma kokaina
Radoje Zvicer, Foto: MUP RS, Shutterstock

crna gora

NOVA OPTUŽNICA PROTIV ODBEGLOG RADOJA ZVICERA: Crnogorsko tužilaštvo ga tereti za šverc 743 kilograma kokaina

Crna Hronika -

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore podiglo je novu optužnicu protiv odbeglog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera, zbog šverca 743 kilograma kokaina.

Tužilac i portparol Specijalnog državnog tužilaštva Vukas Radonjić saopštio je da je optužnica protiv Zvicera i D.K. M.V. i S.V. Višem sudu predata 1. decembra ove godine

- Specijalno državno tužilaštvo je Specijalnom odeljenju za suđenje za krivična dela organizovanog kriminala, korupcije, terorizma i ratnih zločina Višeg suda u Podgorici, predalo novu optužnicu protiv odbeglog šefa kavačkog klana Radoja Zvicera i još tri osobe, zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - prenose crnogorske Vijesti.

Nova optužnica predata je protiv okrivljenih zbog krijumčarenja 743 kilograma kokaina, koji je otkriven i privremeno oduzet u avgustu 2020. godine, u holandskoj luci Roterdam.

Kurir.rs/Vijesti.me

Bonus video:

04:40

OTKRIVEN SVETSKI SUPERKATREl! U Dubaiu uhapšen Tito, jedan od glavnih članova BELIVUK I ZVICER RADILI ZA NJEGA?

Bonus video:

01:28

ZVICER JE POBEGAO JER JE BIO UPOZOREN OD STRANE NJIH! Stručnjaci: Ako krenete na kriminalnu grupu PUCAĆE U GLAVU bez ustezanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track