VELIČAO OVK, ŽIVEO U RASKOŠI Obrt! Pominje se nov uzrok smrti bračnog para bogataša s Kosova, biznismen i supruga poginuli ovako?
Foto: Facebook Printscreen

Bračni par pronađen mrtav u kući na planini Junik

VELIČAO OVK, ŽIVEO U RASKOŠI Obrt! Pominje se nov uzrok smrti bračnog para bogataša s Kosova, biznismen i supruga poginuli ovako?

Crna Hronika -

Kosovski biznismen Mić Tofaj i njegova supruga pronađeni su mrtvi u kući na planini Junik u opštini Dečani na Kosovu, potvrdilo je tužilaštvo u Peći, prenosi Reporteri.

Slučaj je potvrdio portparol tamošnjeg tužilaštva u Peći Skadran Nikči.

"Pronašli smo dva tela u kući na planini Junik. Nadležne policijske jedinice će istražiti uzrok njihove smrti. Tela će biti poslata na obdukciju u sudsku medicinu”, rekao je Nikči.

Stranica "Dečani" na Fejsbuku objavila je da su Tofaj i njegova žena poginuli od eksplozije plinske boce.

"Tragična vest. Mić Tofaj, vlasnik fabrike vode Juniku je tragično izgubio život zajedno sa suprugom Fatlindom Maloku Tofaj, posle eksplodiranja plinske boce“, navodi se u saopštenju te stranice.

U prvi mah je sinoć bilo javljeno da su nastradali od strujnog udara. Tofaj je bio vlasnik fabrike vode a na njegovom Fejsbuk profilu vidi se nekoliko objava na temu nekadašnje OVK (UČK) na kojima su naoružani muškarci u uniformama sa oznakama te paraformacije.

Kurir.rs/Kosovo online/Prenela: SĐP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track