OVO JE VUKAN (18) KOJI JE POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD ČAČKA: "Bio je divan momak, sin uglednih lekara iz Aranđelovca"
Foto: Printscreen/Instagram, Drustvene Mreže

svi imaju samo reči hvale

OVO JE VUKAN (18) KOJI JE POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD ČAČKA: "Bio je divan momak, sin uglednih lekara iz Aranđelovca"

Crna Hronika -

Vukan K. (18) iz Aranđelovca poginuo je danas u stravičnoj nesreći na magistralnom putu Čačak - Požega, dok je njegova devojka J.Z. (17) zadobila tešku povredu kičme, nakon čega je prebačena na odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Čačku.

Vukan K., Aranđelovac
foto: društvene mreže

- Ona je zadobila teške telesne povrede kičme i prebačena je u jedinicu intenzivne nege. Njeno zdravstveno stanje se prati - potvrđeno je za agenciju "RINA" u ovoj Zdravstvenoj ustanovi.

"Bio je divan momak"

- Nastradali Vukan je pre svega dvadesetak dana napunio 18 godina. Sin je uglednih lekara iz Aranđelovca, i za njega su svi imali reči hvale - saznaje "Blic" od izvora bliskih porodici koja je nakon ove tragedije zavijena u crno.

Na društvenim mrežama ovaj par delio je emotivne trenutke iz svoje veze, a u Aranđelovcu su svi nemi od bola i tuge.

Par se vraćao iz pravca Zlatibora, a autobus sa kojim su se sudarili iz Čačka ka Priboju.

Podsećamo, u udesu koji se dogodio u popodnevnim satima, muškarac (18) poginuo je na licu mesta kada je nakon što je udario u divlju svinju, sudario se sa autobusom koji mu je dolazio u susret.

Kurir.rs/Blic

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track