NOVINAR UŽIVO U PROGRAMU PORUČIO OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO STEFANA SAVIĆA: Ako se nalazite u štek stanu, najbolje je da... (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija, Instagram

KURIR TELEVIZIJA

NOVINAR UŽIVO U PROGRAMU PORUČIO OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO STEFANA SAVIĆA: Ako se nalazite u štek stanu, najbolje je da... (VIDEO)

Crna Hronika -

Mladi MMA borac i reprezentativac Srbije, Stefan Savić, sahranjen je prekjuče na groblju u Boleču.

Savić je ubijen u noći između subote i nedelje, u centru Beograda. Njemu su smrtonosni ubod nožem zadali Vasilije Gačević i Marko Daničić, za kojima je policija raspisala potragu.

Novinar Kurira Nikola Vujović upoznao je javnost sa najnovijim informacijama o beguncima.

01:36

Sve dostupne informacije o ubistvu Stefana Savića izneo novinar Nikola Vujović

- Od početka smo pretpostavili da će sigurnosne kamere pokazati ko je izvršitelj ovog ubistva, ali nismo očekivali da će snimci biti baš onakvi. Naime, videli smo Stefana kako se udaljava od napadača, potom napadače kako ga sustižu, te mu zadaju kobne ubode, ali i nastavljaju da ga udaraju dok je nepomičan ležao na tlu. Zastrašujuć detalj jeste što su se napadači udaljili mirno, dakle nisu bežali, već su sporim koracima odšetali sa mesta zločina. To upravo pokazuje da svađa nije bila spontana, već tu ima nečeg višeg - započeo je Vujović, pa nastavio:

- To potvrđuju i izjave poznanika koji su govorili da su se nesrećni Stefan i napadači poznavali i da su imali neke nerešene račune. Kada pričamo o tome, nije u pitanju trgovina drogom ili neki dug, već se pominje priča da su, pre oko dve godine, osumnjičeni maltretirali Stefanovog druga, a da je on uskočio i pomogao drugu. Po nekim sumnjama, napadači su dve godine čekali da bi se osvetili. Naravno, sigurnosne kamere su pomogle pri razjašnjenju ovog slučaja, odnosno da se identifikuju napadači. Oni su i dalje u bekstvu, policija se raspisala potragu za njima. Ja bih savetovao osumnjičenima, ako se nalaze u tzv. štek stanu, da se sami predaju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

Snimak zverskog ubistva MMA borca Stefana Savića na Dorćolu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja