UBICA IZ NOVOG SADA BEZ TRUNKE KAJANJA?! Saslušan Nikola zbog ubistva bušilicom, izneo odbranu, pa mu određen pritvor!
Foto: Nemanja Nikolić

više javno tužilaštvo

UBICA IZ NOVOG SADA BEZ TRUNKE KAJANJA?! Saslušan Nikola zbog ubistva bušilicom, izneo odbranu, pa mu određen pritvor!

Crna Hronika -

Nikola T. (55) koji je, kako se sumnja, ubio suprugu Gordanu (52) koristeći bušilicu, a nakon toga pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor.

- Dana 14. marta 2024. godine javni tužilac doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv N.T. iz Novog Sada zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo na štetu svoje supruge, pokojne G.T. - piše u saopštenju tužilaštva.

Kako se dalje navodi u saopštenjuu, nakon iznošenja odbrane, osumnjičenom je određen pritovor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni ostankom na slobodi mogao ometati postupak uticajem na svedoke koje je potrebno ispitati u istrazi, kao i da bi mogao ponoviti krivično delo, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Novi Sad, Ubistvo
foto: Printscreen 192.rs

Inače, on je posle spasavanja smešten u KC Vojvodine, a sada je njegovo zdravstveno stanje zadovoljavajuće, pa je mogao biti saslušan. Kako se saznaje, osumnjičeni za ovo ubistvo ne pokazuje kajanje i deluje potpuno ravnodušno.

- On deluje kao da se ne kaje ni zbog toga što je javio ćerki da joj je ubio majku, pa je ona morala da gleda njeno unakaženo telo. Nekako je bez emocija - rekao je izvor za Republiku.

Da podsetimo, čovek je oko sebe vezao lance i betonski blok, te je skočio sa Temerinskog mosta, ali je preživeo. Prethodno je izjavio kako je bušilicom ubio svoju suprugu, a o zločinu obavestio i stariju ćerku. Policija je na prijavljenoj adresi zatekla jezivi prizor, međutim, još uvek se ne zna tačan motiv ovog ubistva.

- Nikola T. je zaustavio svoj crveni "golf" nasred Temerinskog mosta, okovao se lancima i za sebe zakačio betonske blokove. Prolaznici i vozači koji su se u tom trenutku našli na mostu bili su prestavljeni, i odmah su zvali Hitnu pomoć i policiju. U jednom trenutku Nikola T. rekao je prolazniku koji ga je molio da to ne čini "da je ubio suprugu i da mora da se ubije." - rekao je tada naš izvor.

Nadležno tužilaštvo nakon ubistva oglasilo se saopštenjem u kom su naveli da se Nikola T. tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za to krivično dleo zaprećena je kazna doživotnog zatvora.

Bonus video:

00:33

TZV. KOSOVSKA POLICIJA IZAZVALA INCIDENT: Patrola kod Leposavića zaustavila Srbina, brutalno ga pretukla i odvela na saslušanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track