NADRILEKARKA S LAŽNOM DIPLOMOM OSTAJE U PRITVORU Pružala stomatološke i antiejdžing usluge na 20. spratu lux zgrade! PREVARILA SVE
Snežana Stević, Foto: Petar Aleksić, Drustvene Mreže

prvo osnovno javno tužilaštvo

NADRILEKARKA S LAŽNOM DIPLOMOM OSTAJE U PRITVORU Pružala stomatološke i antiejdžing usluge na 20. spratu lux zgrade! PREVARILA SVE

Crna Hronika -

Na predlog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilašta Snežani Stević, osumnjičenoj da je sa falsifikovanom diplomom izvodila medicinske zahtvate u salonu u Beogradu na vodi, produžen je pritvor.

- Prema osumnjičenoj S.S. (48), kojoj je stavljeno na teret izvršenje krivičnog dela falsifikovanje isprave i krivičnog dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo , rešenjem Prvog osnovnog suda u Beogradu produžen pritvor u trajanju od 30 dana jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičena boravkom na slobodi uticati na svedoke - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Nadrilekarka Snežana Stević
Nadrilekarka Snežana Stevićfoto: Drustvene Mreže

Nadrilekarka koja je imala ordinaciju na 20. spratu zgrade Beograda na vodi, podsetimo, uhapšena je 3. marta i posle saslušanje je prebačena u Centralni zatvor

Tužilaštvo je, kako je Kurir pisao, sumnjiči da je falsifikovala diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini i pružala stomatološke i usluge antiejdžing tretmana. Nju je, navodno, prijavilo najmanje 40 pacijenata.

Kako naš izvor otkriva, žene koje su išle na tretmane podmlađivanja kod lažne doktorke biće saslušane tokom istrage koja je pokrenuta i stepen oštećenja koji im je Snežana S. nanela "uslugama" koje je pružala, a za koje nije imala ni diplomu niti odgovarajuće znanje, biće utvrđen.

Prema nezvaničnim informacijama, doktorka je na saslušanju priznala da je pružala usluge estetske stomatologije i antiejdžing tretmana, ali je tvrdila da je završila Medicinski fakultet i da je njena diploma prava.

- Ona se sumnjiči da je od 21. novembra 2021. do hapšenja u svojoj stomatološkoj ordinaciji pružala stomatološke i usluge antiejdž medicine, iako je naknadnim proverama utvrđeno da je diplomu fakulteta falsifikovala - saopšteno je prethodno iz tužilaštva. Inače, Snežana S. je bila aktivna na društvenim mrežama na kojima je često objavljivala fotografije.

Bonus video:

00:29

ODLOŽENO SUĐENJE: Nadrilekarka Olgica Markanović tražila nanogicu, ipak vraćena u Centralni zatvor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja