"TO JE MONSTRUM!" Progovorile komšije Srđana osumnjičenog za ubistvo male Danke - Mogla je da preživi a oni je DOKRAJČILI
Foto: Nemanja Nikolić

ponašao se kao normalan čovek

"TO JE MONSTRUM!" Progovorile komšije Srđana osumnjičenog za ubistvo male Danke - Mogla je da preživi a oni je DOKRAJČILI

Crna Hronika -

Komšije Srđana Jankovića, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) u šoku su zbog onog šta je uradio njihov komšija. Kako pričaju, nikome ni u najluđim snovima ne bi palo na pamet da je sposoban tako nešto da uradi.

Kako pričaju, videli su ga nedavno, ponašao se normalno, te ih sve čudi kako je bio sposoban da uradi takvu gnusnu stvar.

- Video sam ga u petak, kosio je travu. Ponašao se normalno. Devojčica je možda mogla da preživi, a ne da je dokrajče i zakopaju. To samo monstrumi mogu da urade, nenormalan čovek - priča sagovornik.

Drugi dodaje da je to veče kad je nestala Danka video Srđana Jankovića na stanici i da se najnormalnije javio.

- To je jedan monstrum, ponašao se kao normalan čovek, a na kraju je bio ubica - dodaje komšija.

Danka Ilić, Banjsko Polje, žandarmerija, Srđan Janković
foto: Nemanja Nikolić

Ubicu žena ostavila pre godinu dana

Kako dodaju komšije, Srđana je žena ostavila pre godinu dana.

- Živi u kući sa ocem. Sin mu je sa snajom u Francuskoj. Nije bio agresivan, miran je čovek. Radio je u vodovodu, verovatno su bili kolege i otac mu je radio u vodovodu. Nismo mogli ni da pomislimo da on tako nešto može da uradi - kaže komšija.

01:00

Deponija u Banjskom Polju

Podsetimo, Žandarmerija trenutno pretražuje selo u kom živi ubica Srđan Janković, koji je udario automobilom, a zatim i usmrtio Danku Ilić. Policija je podigla dron iznad njegove kuće. U toku je velika akcija potrage.

Podsetimo, u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

- Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo - kaže izvor.

Kurir.rs/Blic

03:38

TRAGOVI SAOBRAĆAJNE NESREĆE NISU POSTOJALI ILI NISU UOČENI! Genetski forenzičar o mogućim razlozima neopažanja tragova zločina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja