UHAPŠEN MANIJAK IZ AUTOBUSA 95! POLNO UZNEMIRAVAO MALOLETNICU: Određen mu pritvor, a evo kako se branio!
Foto: Shutterstock

prvo osnovno javno tužilaštvo

UHAPŠEN MANIJAK IZ AUTOBUSA 95! POLNO UZNEMIRAVAO MALOLETNICU: Određen mu pritvor, a evo kako se branio!

Crna Hronika -

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče je određeno zadržavanje prema A.A. (31) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo Polno uznemiravanje.

Naime, iz krivične prijave RS, MUP, DP, PU za grad Beograd, PS Palilula proizlazi da postoje osnovi sumnje da je A.A. dana 3. aprila ove godine, oko 12.30 časova izvršio krivično delo Polno uznemiravanje na taj način što je u Beogradu, na teritoriji gradske opštine Palilula, u gradskom autobusu koji saobraća na liniji 95 polno uznemiravao maloletno lice.

- Okrivljeni A.A. je pred Prvim osnovnim javnim tužilaštva u Beogradu danas saslušan na okolnosti izvršenja krivičnog dela koje mu je stvaljeno na teret, kojom prilikom je iskoristio zakonsko pravo i nije izneo svoju odbranu, nakon čega mu je predložen pritvor imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke, s obzirom da je osumnjičeni ranije osuđivano lice postoje i osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ponoviti krivično delo - saopšteno je iz ovog tužilaštva.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka ispitati svedoka – maloletnu oštećenu, kao i druge svedoke ovog događaja, doneti naredbu za psihijatrijsko veštačenje okrivljenog, kao i druga potrebna veštačenja, pa nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja doneti odluku o daljem postupanju.

Bonus video:

00:11

Manijak u gradskom autobusu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja