AUSTRIJSKA POLICIJA JE ODLIČNO ODRADILA SVOJ POSAO! Stručnjak za visokotehnoloki kriminal pohvalio rad bečkih istražnih organa
Foto: Kurir televizija

zločin koji je potresao javnost

AUSTRIJSKA POLICIJA JE ODLIČNO ODRADILA SVOJ POSAO! Stručnjak za visokotehnoloki kriminal pohvalio rad bečkih istražnih organa

Crna Hronika -

Saša Živanovć, stručnjak za visokotehnološki kriminal koji je povodom tragičnog ubistva dvogodišnje Danke Ilić gostovao u emisiji Puls Srbije, komentarisao je rad austrijske policije o kome se izrazio pohvalno.

- Pre svega ja bih želeo iskreno saučešće da izrazim porodici Ilić. Zaista ovo je jedna velika tragedija za celu našu zemlju i bukvalno evo ja sam sad sa posla i sve moje kolege su zaista vidno uznemirene saznanjem o ovom tužnom događaju. Što se tiče austrijske policije, lično ja bih zaista pohvalio njihov rad. Zašto? Vi ste dobili neki materijal koji, da kažemo, nije ni nekog dobrog kvaliteta.

02:06

AUSTRIJSKA POLICIJA JE ODLIČNO ODRADILA SVOJ POSAO! Stručnjak za visokotehnoloki kriminal pohvalio rad bečkih istražnih organa

- Na osnovu svega toga, svakako da je austrijska policija dobila sve raspoložive fotografije ili nešto odavde od naših kolega putem kanala Međunarodne policijske saradnje. Na taj način je mogla da izvrši upoređivanje materijala koji su dobili od naših kolega i materijala koji je nastao u Beču, gde su oni verovatno skidali, ne da su samo posmatrali videozapis koji je načinio naš građanin, već su skidali verovatno i videozapise sa nekih javnih mesta gde su ta lica praćena - rekao je Živanović i dodao:

- Upoređivanjem, verovatno, ta dva videozapisa, oni nisu tvrdili, oni su rekli sa velikom verovatnoćom. Znači, to je veoma bitno, nikad nije bilo tvrdnje i ja zaista to pohvaljujem. Iako su oni krenuli u dalje provere pa su identifikovali to lice, mi smo ipak otklonili neku sumnju koja je postojala. Na kraju je javila se, da kažemo, ta rumunska državljanka. Svakako da je bilo neke te neprijatnosti i da je žena ipak u pravu, ali austrijska je policija po meni postupila profesionalno. Pravovremeno je obavestila javnost da se ne radi o Danki Ilić. taj videozapis, dakle, nije autentičan i nastavio se rad u cilju pronalaženja, da kažemo, Danke koja je, eto, nažalost. nastradala.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:15

MORAMO DA OTVORIMO TEMU SMRTNE KAZNE I DA ZAVRŠIMO S TIM! Marković: Na šta god se počinioci zločina budu vadili nebitno je!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja