NAJNOVIJA SAZNANJA O UBICAMA DANKE ILIĆ! Nedić otkrio: Jedan išao u potragu za devojčicom, drugi se KRIO - OBOJICA PALI POLIGRAF
Foto: Kurir Televizija, Facebook

NAJNOVIJA SAZNANJA O UBICAMA DANKE ILIĆ! Nedić otkrio: Jedan išao u potragu za devojčicom, drugi se KRIO - OBOJICA PALI POLIGRAF

Crna Hronika -

Policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Glavni urednik Kurira Rajko Nedić izneo je u programu Kurir televizije najnovija saznanja iz istrage ubistva Danke Ilić.

Rajko Nedić
foto: Kurir televizija

- Naša saznanja su da je jedan od osumnjičenih učestvovao u potrazi za Dankom Ilić. Drugi se sakrio i sklanjao. Policija je išla i u tom smeru - otkrio je Nedić.

Saznajemo da akcija nije prekidana čak ni kada je isplivao snimak iz Beča, kako ne bi bila narušena dinamika istrage, dodaje Nedić.

Rajko Nedić
foto: Kurir televizija

- Obojica su pala na poligrafu i priznali su sve. Postoje tu i drugi dokazi, poput GPS sistema na kolima, pa je zadržano gde se vozilo kretalo - kazao je on.

Janković se sumnjiči da je upravljao službenim vozilom JKP Vodovod u trenutku kada je naleteo na dvogodišnju devojčicu na Banjskom putu, dok je Dragijević bio sa njim.

Podsećamo, Danka Ilić nestala je pre deset dana, 26. marta.

Sve službe, uključujući i policiju, žandarmeriju, vatrogasce, dobrovoljce, rudare i meštane, danima su pretraživali teren u Banjskom polju.

Bonus video:

05:52

OVO MI IZGLEDA KAO JEDINA ŠANSA ZA MALU DANKU! Igor Jurić za Kurir o jezivim detaljima nestanka: POMENUO PRVE OSUMNJIČENE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja